Keane a szezon végéig kölcsönben

A Leicester City megerõsítette, hogy a szezon végéig meghosszabbították Michael Keane kölcsönszerzõdését.


Az angol U19-es válogatott bizonyította képességeit, mióta a Rókákhoz került kölcsönben, és teljesítményével segítette a közép-angliai klubot, hogy jelentõs esélyei legyenek a Premier Leaguebe való feljutáshoz.

 

A City menedzsere, Nigel Pearson már korábban felfedte, hogy reményei szerint sikerül megtartaniuk a középhátvédet a szezon végéig, az egyezség megkötésére pedig szerdán sor is került.

 

A King Power Stadium közönsége egyébként boldog lehet jelen pillanatban, ugyanis csapatuk a második helyen áll a Championshipben, és csak két gólt kaptak hat mérkõzésen, mióta Keane elkezdett játszani a csapatban, ugyanis bár novemberben került a csapathoz, sérülése miatt csak az újévben tudott harcra kész állapotba kerülni.

 

 

Annak ellenére, hogy a bajnokság elsõbbséget élvez számukra, a Leicester még áll az FA-kupában is, és ha Pearson legénysége sikerrel veszi a 4. forduló újrajátszását hazai pályán a Huddersfield Town ellen, akkor Keane az 5. fordulóban akár a Wigan ellen is bizonyíthatna.

 

"Michael Keane nagyszerûen teljesít, de az egész csapat szárnyal, amelyben nagyon segít, hogy Richie De Laet jól játszik, míg Danny Drinkwater és Matty James is remekel" - kezdte a tartalékok edzõje, Warren Joyce a ManUtd.com-nak.

 

"Még Ben Marshall is a United akadémiáján nevelkedett. Sok segít számára, hogy ilyen játékosok veszik õt körül."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!