Carrick tudja, hibázott

Michael Carrick magát tartja felelõsnek abban, hogy Jay Rodriguez tegnap megszerezte a vezetést a Szentek számára.


A Vörös Ördögök középpályása röviden tette haza a labdát, amire lecsapott a Southampton támadója, aki kicselezve David de Geát az üres kapuba gurítva szerezte meg a vezetést Mauricio Pochettino csapatának az Old Traffordon, ahol végül Wayne Rooney duplájával mégis a United diadalmaskodott igen nehéz küzdelem árán.

Carrick teljes mértékben magára vállalta a felelõsséget a korai gól miatt és dicsérte csapattársainak azon képességét, hogy sikerült megfordítaniuk a találkozót igen fontos gyõzelmet aratva ezzel és ismét hét pontra növelték elõnyüket a Manchester Cityvel szemben a Premier League élén.

"Teljesen az én hibám volt, vállalom a felelõsséget" - mondta Carrick az MUTV-nek. "Próbáltam visszatenni Davidnek a labdát, de nem tettem elég jól. De felálltunk belõle, gólt szereztünk és az elsõ félidõben olykor igen tisztességesen szerepeltünk. Megmutattuk karakterünket, nem volt egy könnyû meccs, de örülünk a három pontnak."

"Úgy vélem miattam kissé rossz volt a kezdés, de visszavágtunk az elsõ félidõben és jó focit játszottunk. Az elsõ játékrész legnagyobb részében elégedett voltam a teljesítményünkkel, de hogy õszinte legyek, a második félidõre nagyon leadtuk, nem játszottunk jól."

 


"Megtaláltuk a módját, hogy túljussunk ezen és örülünk a három pontnak. Vannak dolgok, amiken dolgoznunk kell, de voltak pozitívumok is és még mindig jó helyzetben vagyunk."

Annak ellenére, hogy az elsõ félidõt uralták a Vörös Ördögök és kényelmes elõnnyel vonulhattak a szünetre, a fordulás után nyomás alatt tartotta õket a Southampton, amely folyamatosan küldte elõre a labdákat, keresve egy váratlan pillanatot, amit kihasználhat.

Végül a United csodásan védte meg elõnyét, bár a szurkolók néha kénytelenek voltak elviselni igen ideges pillanatokat, azonban Carrick szerint a gyõzelem ritkán forgott veszélyben, utalva arra, hogy de Geának igen kevésszer kellett hárítania.

"Õszintén szólva, úgy vélem jól védekeztünk, a vezetõ góljuk elõtt hibáztam, de összességében a csapat védekezésében nem igazán volt hiba" - mondta Carrick.

"Nagyon örülünk a három pontnak, nehéz meccs volt és fantasztikus eredmény ez számunkra. Az emberek meg fogják nézni és azt fogják gondolni, nem igazán kellene boldognak lennünk, mert nem játszottunk jól. De a Southampton az utóbbi idõben javult és tudtuk, hogy kemény meccs lesz. Tudunk javulni és biztos vagyok abban, hogy szombatra fogunk is javulni. Nagyon örülünk a három pontnak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!