Ronaldo: Tudtam, hogy a Uniteddel fogunk játszani

A Királyi gárda sztárja beszélt arról az izgatottságról, amely az egykori klubjával vívandó mérkõzést illeti a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában, és hogy már várja 'hazatérését'.


A portugál csillag hat évet töltött el az Old Traffordon, amely idõszak alatt három bajnoki címhez segítette Sir Alex Ferguson együttesét, mielõtt a spanyol fõvárosba költözött volna, most pedig nagyon izgatott, hogy egykori csapata ellen léphet pályára.

 

"A sorsolás napján kint voltam az edzésen, és olyan erõs érzésem támadt, hogy a Manchester Unitedet fogjuk kapni" - kezdte a 27 éves középpályás a The Sun-nak.

 

"És amikor kiderült a sorsolás eredménye, nagyon boldog voltam. Természetesen kemény összecsapás lesz - a Madrid és a United a világ két legnagyobb klubja, igazi 50-50%-os meccs lesz. Bármelyik fél javára eldõlhet."

 

"Manchester volt az otthonom, és továbbra is ott van a szívemben. Imádom. Ha valakit ilyen jól kezelnek az emberek, akkor azt nem lehet elfelejteni. És én nem is fogom elfelejteni a Unitedet, az ott dolgozó embereket és a szurkolókat."

 

"Úgyhogy boldog vagyok, hogy visszatérhetek Manchesterbe."

 

 

Ronaldo a visszaemlékezés mellett egyúttal figyelmeztette is csapattársait, hogy a Vörös Ördögök nagy veszélyt fognak rájuk jelenteni, hiszen hazájuk bajnokságát 10 ponttal vezetik jelenleg, Sir Alex Ferguson és Jose Mourinho között viszont nem volt hajlandó választani, ami kedvenc menedzserét illeti.

 

"A Manchester United Anglia legjobb csapata, nagyszerûek" - folytatta.

 

"És van egy fantasztikus edzõjük Ferguson személyében, én ezt pontosan tudom. De nekünk meg van egy Mourinhonk. És õ az edzõm most, szóval remélem Mourinho fog gyõzni!"

 

"Ez olyan, mint összehasonlítani egy Ferrari-t és a Porsche-t. Mindkettõ nagyon jó a szakmájában, nagyon tapasztalt és mindketten szeretnek nyerni - úgy értve, hogy mindent megnyerni."

 

A Real Madrid elõször hazai pályán, a Santiago Bernabeuban fogadja a Manchester Unitedet február 13-án, majd március 5-én látogatnak az Old Traffordra.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!