Vörös Ördögök a válogatottban

Nani és Antonio Valencia a hét közben egymás ellen nézhetnek farkasszemet, amikor Portugália Ecuadorral mérkõzik meg.


A barátságos mérkõzésre Guimaraesben, az Estadio Dom Afonso Henriquesben kerül sor, és igen valószínû, hogy mindkét szélsõ csapata kezdõjében kap majd helyet.

 

Michael Carrick kiesésével a Manchester United kontingese a Brazília ellen készülõ angol válogatottban négy fõre fogyatkozott. Chris Smalling, Tom Cleverley, Wayne Rooney és Danny Welbeck is már tülkön ülve várja, hogy szerdán megmérkõzhessenek a dél-amerikaiakkal a Wembleyben.

 

 

Patrice Evra is helyet kapott Franciaország igen izgalmasnak ígérkezõ Németország elleni mérkõzésére készülõ keretében, míg Robin van Persie egy másik rangadóra készül Hollandiával Olaszországgal szemben.

 

Jonny Evans Máltára utazik az észak-írekkel a Fulham elleni gyõzelemmel záruló sérülésébõl való visszatérését követõen, míg Anders Lindegaard bár nem volt ott a kispadon a Craven Cottage-on, ott van a dán válogatott keretben Macedónia ellen.

 

Chile továbbra is számít az ifjú Angelo Henriquezre aki Spanyolországban lépet majd pályára Egyiptom ellen a Wiganben töltött sikeres elsõ hónapját követõen.

 

Shinji Kagawara hosszabb út vár, ugyanis a japán válogatott keretébe visszatérve Lettországgal mérkõznek meg majd a távol-keleti szigetország Kobe városában.

 

U21-es szinten Phil Jones keddi, Svédország elleni mérkõzésrõl való hiányzásának értelmében Ben Amos és Wilfried Zaha, aki jelenleg a Crystal Palacenál játszik még kölcsönben, fogják képviselni a Vörös Ördögöket a korosztályos angol válogatottban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!