Sir Alex: Nagy az étvágyunk!

Sir Alex Ferguson szerint játékosain látszik „nagy étvágyuk” a Barclays Premier League kihívásával kapcsolatban, teljesíteni akarják, ezzel visszaszerezve a bajnoki címet, attól függetlenül, hogy a mester szerint még kemény munka vár rájuk.


A jelenlegi kilenc pontos szakadék a táblázaton meggyõzõ bizonyíték arra, hogy az United figyelmet biztosít a hazai feladatokra és Sir Alex felszólítja játékosait, használják ki a jelenlegi helyzetet.

 

"Remélem, hogy a játékosok rájöttek, a liga már a zsebünkben van." – mondta a fõnök a United Inside havi kiadványában, mely már megvehetõ.

 

"Ez nyilvánvalóan nagy kihívás, fõleg, ha hozzávesszük a FA-kupát és a Bajnokok Ligáját is és irányítani a csapatot, akkor lesz fontos, mikor eljön a jobb csapat kiválasztásának pillanata. Ez nekem és a személyzet számára is fontos."

 

"Ez mindig fontos idõ. A játékosok a Tottenham ellen is megmutatták étvágyukat, úgy küzdöttek, mint a pokolban a jobb eredmény elérésének reményében, de a végén a szerencse ellenünk szegõdött. Pedig határozottan jobb formában voltunk."

 

 

A következõ héten Sir Alex játékosai az Everton és a Real Madrid ellen lépnek pályára, és a Vörös Ördögök mestere reméli, hogy egy egészséges, bõ United áll a rendelkezésére és mindkét hadszíntéren állni fogják a sarat.

 

"A játékosok visszatérnek sérüléseikbõl, ami fontos és általában úgy gondolom, hogy a szezon második felére a nagy csaták elõtt legyen mindenki fitt."

 

"Több éven keresztül nem volt tökéletes menetelésünk az FA-kupában, sõt hat éve nem kerültünk be a döntõbe sem és ez számunkra nagyon csábító, ráadásul ebben a hónapban vívjuk elsõ csatánkat a Real Madrid ellen, ami azt hiszem, az egész fénypontja."

 

"Ilyenkor reméled, hogy az a visszatérés, amit a nagy csapatok ellen mutattunk be, jelentõs lesz. Nyertünk a Liverpool, a Chelsea és a Manchester City ellen, sõt harminc másodpercre voltunk egy Tottenham elleni jó eredménytõl.  Mindent egybe véve, több játékba való visszatérésünk volt már a szezonban és remélhetõleg ez a szezon végén mérvadónak fog bizonyulni." 


www.manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!