Beckham támogatja a Unitedet

David Beckham támogatja a Manchester Unitedet abban, hogy a Vörös Ördögök visszaszerezzék a bajnoki címet, de nem tudja eldönteni, mi lesz a Bajnokok Ligájában két egykori klubja között.


A korábbi angol válogatott csapatkapitány - aki a közelmúltban csatlakozott a Paris Saint Germainhez - 2003-ban hagyta el az Old Traffordot és igazolt a Real Madridhoz. Beckham az H&M cég reklámarcaként egy riportban elmondta, mindkét csapat iránt hatalmas vonzalmat érez.

Azonban amikor arról kérdezték, idén a United megelõzi-e a Manchester City-t a Premier League trófeájáért folytatott harcban így reagált: "Csak egyetlen válasz van, igen."

A 37 éves játékosnak a közelgõ Bajnokok Ligája összecsapásról már nem volt ilyen egyértelmû válasza.

"Kemény, mert szeretem mindkét klubot. Öt éves koromban már United szurkoló voltam, de még mindig szerelmes vagyok a Realba, nagyszerû meccs lesz."

 


Beckham arról is beszélt, lehetõsége van, hogy egy klub vezetésében szerepet vállaljon, de kizárta annak lehetõségét, hogy ez a klub az lenne, amelynél pályafutása elején kölcsönben szerepelt.

"Hogy õszinte legyek, a csapat menedzsmentjébe kerülés nem igazán foglalkoztat. Lehetõségem van, hogy az MLS-ben megvásároljak egy franchise-t, szóval egy igen az MLS-nek, de sajnos egy nem a Prestonnak."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!