Vörös Ördögök a válogatottakban

Antonio Valencia és Nani egymás ellen játszott, Ecuador 3-2-re legyõzte a luzitánokat.


Valencia nyitotta meg a gólok sorát a találkozó 2. percében egy közeli fejessel, megszerezve elsõ gólját a szezonban, azonban Cristiano Ronaldo egyenlített, Nani pedig gólpasszt adott Helder Postigának, ami után már Portugáliánál volt az elõny.

Nani a 73. percig volt pályán, míg Valencia pillanatokkal azután hagyta el a játékteret, miután a vendégek a javukra fordították a találkozót.

Javier Hernandez nem tudta gyõzelemhez segíteni Mexikót a Jamaica elleni világbajnoki selejtezõn, ezzel az Azteca Stadionban véget ért a hazaiak saját közönségük elõtti 19 mérkõzéses gyõzelmi sorozata. Jobi McAnuff kapufát lõtt a reggie-s srácok közül, míg Mexikónak elég helyzete volt a gyõzelem eléréséhez, ám teljesítményük végül saját szurkolóik nemtetszését váltotta ki. Chicharito az utolsó percben nagy helyzetbe került, de Donovan Ricketts bátran blokkolt.

Robin van Persie-t a félidõben Arjen Robben váltotta, Hollandia 1-1-et játszott Olaszországgal. Marco Verratti a találkozó utolsó pillanataiban szerezte meg az egyenlítést az Azzurri számára.

A tegnapi nap kora délutánja során Shinji Kagawa két gólpasszal járult hozzá Japán gyõzelméhez, melyet Kobe városában ért el Litvánia ellen. A United játékosa Keisuke Hondát és Shinji Okazakit hozta gólhelyzetbe.

 


Patrice Evra végig a pályán volt a francia válogatottban, mely hazai pályán kapott ki 2-1-re a németektõl, akik hátrányból felállva gyõzték le a gallokat. Jonny Evans az elsõ félidõt játszotta le az északír válogatottban, majd a szünetben a korábbi United játékos, Craig Cathcart váltotta õt a Málta elleni 0-0 során.

Angelo Henriquez a cserepadról nézte csak, ahogy Chile 2-1-re legyõzi Egyiptomot, Anders Lindegaard sem kapott szerepet a dán csapatban, amely Macedóniában szenvedett 3-0-ás vereséget. A kapuban a Leicester kapusa, Kasper Schmeichel állt.
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!