Young felépült

Sir Alex Ferguson elmondta, Ashley Young bevethetõ lesz az Everton ellen vasárnap, míg Phil Jones övsömör betegsége is javulóban.


A menedzser a szokásos carringtoni sajtótájékoztatóján megerõsítette, a sok játékos közül, akik válogatott mérkõzéseken játszottak mindenki egészségesen tárt vissza, bár még Javier Hernandezzel beszélnie kell, miután a csatár Mexikóval világbajnoki selejtezõt játszott szerdán Jamaika ellen.

 

"Mindenki egészségesen tért vissza a világ minden tájáról eddig" - mondta Sir Alex a riportereknek. "Az egyetlen, akire várunk, az Chicharito. De elvárom, hogy mindenki egészséges legyen, mert nem mondta, hogy nem lenne bevethetõ."

"Ashley Young ismét egészséges, Michael Carrick is rendben van és remélhetõleg Phil Jones is így lesz, függetlenül attól, hogy Stuart Pearce azt nyilatkozta, övsömöre van a srácnak. Csalódottak vagyunk emiatt, de ez nem valami komoly a srác számára, neki rendben kell lennie."

A liverpooli kékek elleni vasárnapi összecsapás esély lehet arra, amire építhet a kilenc ponttal a bajnoki tabella élén álló United, de azok után, hogy a tavalyi 4-4-es meccs is közrejátszott a bajnoki trófea elvesztésében, Sir Alex semmit nem vesz biztosra.

 


"Az Everton nagyon tapasztalt gárda és ebben a szezonban csak három mérkõzést veszítettek" - mondta a menedzser a riportereknek. "Csalódást keltõ a tavalyi emlékünk - az Everton ellen veszítettük el a bajnoki címet!"

"De jól játszunk, elégedett vagyok a formánkkal. Változtatok a csapat körül és mindenki, aki játszott, jól teljesített, ami versenyhelyzetet okoz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!