Sir Alex rotálni fog

Sir Alex Ferguson jelezte, csapatát teljes mértékben ki fogja használni az elkövetkezendõ két találkozón.


A Barclays Premier League élén álló Vörös Ördögök vasárnap az Evertont fogadják, majd utána elutaznak a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ párharc elsõ összecsapására, melyet három nappal késõbb játszanak le.

A United célja, hogy továbbra is megõrízzék kilenc pontos bajnoki elõnyüket, valamint pozitív eredménnyel térjenek vissza a Bernabeuból az Old Traffordra. Sir Alex pedig elmondta, továbbra is a játékosok rotálásának politikáját fogja alkalmazni, hogy a lehetõ legnagyobb esélyük legyen a sikerre mindkét sorozatban.

"Különbözõ csapatok lesznek" - mondta a menedzser a tegnapi sajtótájékoztatóján. "A vasárnapi csapat nem ugyanolyan mint az, amelyikkel szerdán játszunk."

"Bízom a játékosok adta csapatomban. Mindannyian válogatottak, mindannyian jó játékosok, semmi oka nincs annak, hogy ne szerepeltessem õket. Mindannyian hozzáadják a magukét, ami jobb esélyt ad nekünk a különbözõ versenysorozatokban, amelyekben harcolunk."

 


Sir Alex nagyon megkönnyebbült, miután látta, hogy a rengeteg játékosa sértetlenül tért vissza a hétközi válogatott kitérõk után.

Miközben azt állítja, hogy "nincs egy olyan hazai menedzser, aki egyet tudna érteni egy barátságos válogatott mérkõzés szükségességével ebben az idõszakban", most úgy véli, két játékosának jól jött, hogy az angol válogatottban pályára lépett a brazilok ellen.

"Örültem, hogy Wayne Rooney és Chris Smalling teljes meccset játszottak a Wembleyben, mert nem sokat szerepeltek amúgy."

"Igazság szerint Roy Hodgson egészen fair volt velünk abból a szempontból, hogy ki játszott teljes meccset és ki csak egy részét"

Azonban úgy tûnik, egy játékos kihagyja az Everton és a Real elleni összecsapásokat, õ Pedig Paul Scholes, aki nem lépett pályára az elõzõ havi, Fulham felett aratott FA-kupa siker óta.

"Paulnak kisebb térdsérülése van. Kihagyta az utóbbi pár találkozót. Csütörtökön kezdte meg az edzéseket, szóval a jövõ hétre rendben kell lennie."

Sir Alex azt is megerõsítette, még nem beszélt a játékossal arról, a következõ szezonban folytatja-e a pályafutását, mondván még "rengeteg idõ van erre"


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!