Sir Alex : 25 gólt várok tõlük, fejenként

A Manchester United menedzsere biztos azt illetõleg, hogy csatárai közül a legtöbbet játszó Van Persie - Rooney - Hernandez hármas mindegyike képes lesz a szezon végéig 25-re bõvíteni góljai számát, amint a Vörös Ördögök a végsõ gyõzelem felé menetelnek.


Sir Alex állítása szerint amennyiben a három csatárnak sikerülne elérni az általa felállított célt, úgy a Manchester Unitednek igazán nagy esélyei lennének a végsõ gyõzelemre mindhárom sorozatban, melyekben még áll a csapat.

 

A Vörös Ördögöknek nem esik nehezükre gólt szerezni, hiszen az eddigi 25 bajnoki forduló alatt már 60-at lõttek ellenfeleiknek, ezáltal a Premier League csúcsán állnak gólerõsség szempontjából is. 

 

Van Persie, Chicharito és Rooney igencsak nagy részt vállaltak a gólokból, hiszen 39-et õk szereztek. A 71 éves edzõlegenda úgy gondolja, hogy amennyiben meg tudnak felelni a kihívásnak és továbbra is sikerül gólokat szerezniük, úgy a Unitednek nagy esélyei lennének a gyõzelemre, hiszen a szezon már a vége felé tart. 

 

"Ha képes vagyok arra serkenteni õket, hogy mindegyikük 25 gólt vágjon a szezon végéig, az nagy lökést adna mindenkinek és elismerést váltana ki. Ahogy a dolgok folynak jelen pillanatban, erre igencsak nagy esélyt látok" - nyilatkozta a riportereknek.

 

"Wayne 13-nál tart, Hernandeznek 14-e van és Robin van Persie neve mellett már most 22 gól áll. Még 13 Premier League mérkõzésünk van hátra és remélhetõleg még vagy féltucat kupameccs, szóval elég idejük és lehetõségük lesz elérni céljukat."

 

 

Sir Alex arról is beszélt, hogy bízik Rooneyban a hétvégi fordulóban, annak ellenére, hogy a csatár a volt klubjával fog szembekerülni, hiszen tudja róla azt, hogy õ képes legyûrni a nyomást és igazi profiként játszani, bármilyen csapatról is legyen szó. 

 

"Amikor Wayne elõször tért vissza a Goodison Parkba Manchester United játékosként, a tömeg részérõl rengeteg szurkálódás érte és talán ez megviselte egy kicsit" - folytatta Ferguson.

 

"Kihagyott pár mérkõzést az Everton ellen, hiszen sérült volt, de a múlt szezonban gólt szerzett ellenük. Én úgy látom, hogy ez már nem jelent számára semmiféle gondot vagy kellemetlenséget, ráadásul most az Old Traffordon fogadjuk az Evertont, így a hazai szurkolótábor bíztatni fogja a csapatot."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!