Mourinho van nyomás alatt

Sir Alex Ferguson arra számít, hogy a Real Madrid menedzsere csak a Bajnokok Ligájára koncentrál, hiszen a bajnokság már elúszott számukra.


A Manchester United menedzsere úgy véli, hogy a nyomás Mourinho-t arra készteti, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját, amiben tavaly elõdöntõs volt a Real Madrid, ezzel próbálván kárpótolni a bajnokságban nyújtott gyenge teljesítményt.

 

A spanyol óriások 13 ponttal vannak lemaradva a Barcelona mögött a La Liga-ban és a madridi edzõ már leírta saját csapatát, ami a bajnokság megnyerését illeti, hiszen nem tudják már beérni a Katalánokat.

 

Miközben a United még mindig áll 3 fronton és reális esélyei vannak mindhárom megnyerésére, Sir Alex arra számít, hogy az ex-Chelsea menedzser leginkább az európai kupaszereplése összpontosít.

 

A United következõ Bajnokok Ligája mérkõzése elõtt, mellyel a legjobb 8 közé kerülhetnének a Vörös Ördögök, a skót edzõlegenda a következõket nyilatkozta: "Idén a céljuk az európai porond csúcsára állni."

 

 

"Rossz formában kezdték a szezont és most a saját farkat hajkurásszák, mivel a Barcelona lenyûgözõ formában van. Ezért én úgy gondolom, hogy José a szemét a Bajnokok Ligája serlegre helyezte, semmi kétség efelõl."

 

"Õ lenne az elsõ olyan ember, aki elhódítaná az Európai Kupát három különbözõ csapattal, szóval ez egy remek kihívás számára."

 

"Úgy vélem, hogy az európai porond mindig is közel állt a szívéhez. Remek játékokat játszott ennek keretén belül és fantasztikus játékosok alkotják a keretét. Senkinek sem titok az, hogy õ meg szeretné nyerni a Bajnokok Ligáját."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!