Ronaldo: Élveztem játszani a Unitedben

A Real Madrid sztárja ismételten megemlíti mély vonzalmát egykori klubja iránt, miközben jelenlegi klubjával a Vörös Ördögök elleni mérkõzésre készülnek, melyre szerdán kerül majd sor.


Cristiano Ronaldo egy "álom"-ként írja le a manchesteri éveit, azonban figyelmezteti egykori kenyéradóit, hogy a jelenlegi célja a Real Madrid tizedik Bajnokok Ligája gyõzelmének megszerzése. 

 

A portugál szélsõ szerdán fog farkasszemet nézni egykori klubjával a BL kieséses szakaszának elsõ mérkõzésén és csakis jó emlékei vannak az angliában eltöltött 6 évrõl.

 

"Igen, Manchester egy nagyon jó idõszak volt számomra" - nyilatkozta a 28 éves játékos a The Sun-nak. 

 

"Mindent megnyertem velük, fantasztikus része volt az életemnek. Talán akkor élveztem leginkább a futballt, mivel akkor még fiatal voltam."

 

"A Manchester Unitedben focizni - a világ egyik legnagyobb klubjában - alig 18 évesen egy álom volt számomra."

 

"Olyan játékosokkal játszhattam, akiket addig csak TV-ben láthattam. Talán ezért érzem úgy, hogy ott éreztem a legjobban magam."

 

 

"Nem azt mondom, hogy nem élvezem itt Madridban, hiszen igenis szeretek itt lenni. Azonban most már öregebb vagyok, sokkal érettebb, nem vagyok egy álmodozó srác, mint amilyen fiatal koromban voltam. 28 éves vagyok, szóval már nem vagyok a karrierem kezdetén. Én egy középkorú játékos vagyok."

 

Ronaldo, akinek már sikerült megízlelnie a BL sikert 2008-ban a Vörös Ördögökkel, megerõsítette, hogy számára a sorozat megnyerése a legfontosabb jelenleg és úgy érzi, hogy reális esélyei vannak José Mourinho csapatával ezt megtenni idén. 

 

"A Bajnokok Ligája nagyon különleges dolog itt Madridban, hiszen már tizedik alkalommal szeretnénk elhódítani ezt a trófeát" - mondta a 2008-as Ballon d'Or gyõztes.

 

"Számomra ez a csúcs. Annyi felejthetetlen mérkõzés van a Bajnokok Ligájában, s ezek megmaradnak mind a játékosok, mind a szurkolók emlékezetében. Hozzá akarok járulni idén a sikerhez, le akarom tenni a kéznyomomat a csapat teljesítményére."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!