Fergie: Ez a markunkban van

Sir Alex Ferguson szerint a Manchester Unitednek nagyszerû esélye van a továbbjutásra azok után, hogy idegenben 1-1-es döntetlent ért el a Real Madrid ellen.


A menedzser elégedett volt csapata teljesítményével, még ha csalódott is volt a második félidei helyzetkihasználással és tisztelettel adózott Cristiano Ronaldo elõtt egyenlítõ találata kapcsán.

"Úgy vélem, érdekes mérkõzés volt" - mondta a Sir a Sky Sportsnak. "Mindkét kapu elõtt voltak helyzetek. David de Gea 3-4 fantasztikus védést is bemutatott és néhány igen jó helyzetet kihagytunk. A kapusuk fantasztikusan védett az utolsó percben és amikor Robin van Persie lövése a felsõ lécen csattant. Rengeteg esemény volt, ami nagyon érdekessé tette a találkozót."

"Túlságosan hátradõltünk az elsõ félidõben, sokat voltak a tizenhatosunk közelében, ami nem egészséges és nem is jó látni. Nem igazán tetszett ez nekünk, a második félidõre ezért változtattunk és Danny Welbecket Xabi Alonso közelébe tettük. Ez a lépés nagy különbséget jelentett és megváltozott a játék."

"Nagyon jól kezdtünk a második félidõben, olykor nagyszerû támadó játékkal alakítottunk ki helyzeteket, de nem birtokoltuk annyit a labdát, amennyit kellett volna. A Real ebben jobb volt, ez nem kérdés, de õk voltak otthon és nehéz itt játszani."

"Elégedettnek kell lennem. A játékosok beásták magukat a kapu elé és ennek meg lett az eredménye. Az Old Traffordon nagy esélyünk van ezzel."

Ferguson dicsérte Ronaldót és elmondta, a visszavágón is nagy veszélyt jelent majd a portugál.

 


"Micsoda fejes! Hihetelen. Amilyen rugói vannak és ahogy képes a levegõben maradni, én mondom, nem lehet megállítani. És milyen ereje van a fejesének. A szünetben bejöttem és ezt mondtam: 'Patrice, ne hibáztasd ezért magad'."

"Úgy gondolom, jól tettük a dolgukat és Cristianonak nehéz volt ellenünk, régi csapata ellen játszani. Talán kis érzelmek is társultak a játékához, de még mindig nagy veszélyt jelent számunkra."

"Nagyon nyílt még. Azt hiszem, az Old Traffordon gólt akarnak majd elérni. Tudjuk, hogy kiválóan kontráznak, láttuk ez az Etihadban a Manchester City elleni mérkõzésen, amikor uralták az elsõ félidõt."

"Összefoglalva, nagy munkán vagyunk túl és nem kétség, karnyújtásnyira vagyunk a céltól."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!