Robin: Tisztességes eredmény

Robin van Persie szerint a tegnap esti 1-1-es döntetlen pozitív eredmény, de saját teljesítményével nem elégedett.


A holland csatárnak a második félidõben három nagy lehetõsége is volt a gólszerzésre, alaposan megdolgoztatva ezzel a Real kapusát, Diego Lopezt.

 

"Volt egy pár remek helyzetünk, de azt hiszem, ha valaki azt mondta volna a meccs elõtt, hogy 1-1 lesz az eredmény sokan kiegyeztek volna vele" - mondta a 29 éves csatár a Sky Sports-nak.

 

"Azok, akik igazán figyelték a játékot láthatták, hogy mindkét oldalon voltak nagy helyzetek és mindkét csapat keményen dolgozott."

 

 

"Volt három nagy helyzetem a második félidõben, amikor megszerezhettük volna a vezetést. Sajnos nem jól találtam el a labdát, pedig egy kis szerencsével sikerülhetett volna gólt szereznem. Az utolsó pillanatokban is volt egy esélyem, de a kapus remekül védte a lövésem. Jó lett volna legalább egyszer betalálni, de sajnos nem sikerült."

 

Danny Welbeck góljával a Vörös Ördögök döntetlent játszottak idegenben, így jó eséllyel nézhetnek a visszavágó elé az Old Traffordon, de van Persie óva int mindenkit, hogy túl nagy jelentõséget tulajdonítsanak a helyszínnek. 

 

"Ezen a szinten már nem számít, hogy otthon játszol vagy idegenben. Én úgy tekintek rá, hogy az elsõ félidõt a Bernabeuban játszottuk és most jön a második az Old Traffordon. És mi meg akarjuk nyerni ezt a meccset."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!