Ronaldo: Érzelmes este volt

Cristiano Ronaldo nem ünnepelte meg gólját, melyet a United ellen szerzett a tegnapi párharc során.


A portugál - aki hat évet töltött a Vörös Ördögöknél, mielõtt világrekord összegért a Real Madridhoz igazolt - egy fantasztikus fejessel egyenlített Danny Welbeck gólját követõen.

"Nehéz volt a Manchester ellen játszani, különösen nekem, de próbáltam profiként játszani és a legjobbamat hozni" - mondta Ronaldo az MUTV-nek.

"Nem ünnepeltem, mert hat évig a Manchesterben játszottam és érzelmekkel teli volt számomra. Csak próbáltam a legjobbamat hozni, játszani a Madridért, gólt szerezni, de nem ünnepeltem azt meg, mert az nem lett volna tisztességes."

 


A párharc madridi elsõ mérkõzése után Welbeck gólja örömet jelenthet, azonban csalódást jelenthet, hogy több helyzetet kihagyott a csapat és a Real támadásai állandó veszélyt jelentettek.

Egy élvezetes 90 perc még hátra van, Ronaldo szerint csapatának van még egy esélye, hogy ne jusson a negyeddöntõbe - bár õ egy újabb érzelmekkel teli mérkõzésre készül, amikor visszatér az Old Traffordra. "Csodás lesz ott játszani négy év után, egy újabb érzelmes találkozó lesz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!