Carrick Ronaldót dicsérte

Michael Carrick korábbi csapattársát, Crsitiano Ronaldót dicsérte azért, amiért nem ünnepelte meg gólját, melyet egykori csapatának lõtt tegnap este.


Ronaldo Danny Welbeck találatára válaszolva egyenlített ki a Real Madrid-Manchester United összecsapáson, Angel Di Maria beadását fejelte kiválóan a vendégek kapujába. Ám a portugál csillag nem ünnepelte meg találatát, mivel hat éven át a Vörös Ördögök csapatában szerepelt korábban.

"Tiszteletben tartja a klubot és a szurkolókat. Nagyszerû idõszakot töltött itt" - mondta Carrick a Sky Sports-nak.

"Korrekt viselkedés volt ez tõle, tiszteletteljes volt."

Carrick csalódott volt a bekapott gól miatt, de úgy érzi, jól felálltak belõle.

"Soha nem jó, ha gólt kapsz, de ez egy kissé könnyed gól volt. Egy beívelés és egy tiszta helyzetbõl történõ fejes. De továbbléptünk ezen és a meccs további részében erõsek voltunk."

 


Phil Jones is egyetértett abban, hogy jobban kellett volna figyelniük Ronaldo gólja elõtti helyzetnél és úgy véli, le kell vonniuk a tanulságokat, hogy a második mérkõzésen kiküszöböljék a hibákat az Old Traffordon.

"Korábban meg kellett volna próbálnunk megakadályozni a beadást. Tudjuk, hogy képes megtenni ezt és tudjuk, hogy meg tudjuk állítani õt. Õ egy fantasztikus játékos, akirõl tudható, hogy a meccs bizonyos szakaszaiban helyzeteket alakít ki, a kérdés csak az, mennyit tud összehozni."

"Ma este nem sikerült neki sokszor és az Old Traffordon ugyanez lesz a célunk."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!