Danny: Ez is olyan meccs volt, mint a többi

Danny Welbeck elárulta, hogy miben rejlett a Manchester United titka a Real Madrid elleni mérkõzésen.


A 22 éves csatár nyitotta meg a gólcsapot a Vörös Ördögök részérõl Spanyolországban, és bár Cristiano Ronaldo gyorsan egalizálta a mérkõzés eredményét, a United egy jó eredménnyel távozott, az 1-1-re végzõdõ Bajnokok Ligája találkozón.

 

"Ha kilépsz a Bernabeu gyepére, szétnézel és láthatod, milyen egy csodálatos stadion is ez" - mondta Welbeck a Sky Sportsnak adott interjújában. "Tudtuk, hogy kik ellen fogunk játszani, viszont erre a mérkõzésre is ugyanúgy készültünk, mint az összes többire."

 

"Azért jöttünk ide, hogy játszunk, és nem számított, hogy ki ellen kell játszanunk, mert mi a Manchester United vagyunk, és minden egyes mérkõzést meg akarunk nyerni."

 

Welbeck beismerte, hogy Wayne Rooney szöglete egy jól begyakorolt szituáció eredménye volt: "Amikor Wazza elvégezte a szögletet, pontosan tudtam, hogy hová fogja tekerni a labdát. Különbözõ szituációkban begyakoroltuk ezeket, és szerencsére megtalált engem a labda, aztán a hálóban kötött ki a fejesem."

 

 

Nem sokkal a félidõ vége elõtt az ifjú támadó megduplázhatta volna góljai számát, de lövését Diego Lopez hárította, ezután Robin van Persienek is volt két hatalmas helyzete, amelybõl a holland támadónak sem sikerült betalálni.

 

"Ez nagyon szoros volt" - tette hozzá Welbeck. "Nagyszerû labdát kaptam Robintól, csak centimétereken múlt. Csak egy lépéssel voltam hátrébb, ha elõrébb vagyok, akkor talán a kapuba tudtam volna helyezni a labdát, egy kicsit távol voltam tõle."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!