Rotálás lesz a Reading ellen

Sir Alex Ferguson megerõsítette, a hétfõn sorra kerülõ FA-kupa összecsapásra több változtatás is lesz a kezdõben.


A ma délelõtti sajtótájékoztatóján percekkel ezelõtt a menedzser arról is beszámolt, hogy a szerdai Bajnokok Ligája összecsapásról mindenki egészségesen tért vissza és hétfõre mindenki bevethetõ.

Bár a láthatáron van több fontos mérkõzés - európai és bajnoki összecsapások - Sir Alex bevallása szerint a rendelkezésére álló csapat minden mélységét ki fogja használni, de semmiképp nem veszi könnyedén a Brian McDermott legénysége elleni összecsapást.

"A szerdai mérkõzésen minden sérülés nélkül túlléptünk" - mondta a menedzser az újságíróknak. "Ez a legjobb dolog, eltekintve persze az eredménytõl."

"Változásokat fogok csinálni hétfõ estére. Ösztönzõ, hogy odaérjünk a negyeddöntõbe. Mindannyian hozzájárulnak ehhez, jó szellemiség van jelen. Bármilyen kezdõt is állítok fel, arra számítok, hogy megfelelnek mindannyian. Ez a United. Mindig gyõzelemre számítunk."

 


"A Reading a küzdeni tudás rengeteg tulajdonságát megmutatta már. Semmit nem veszünk biztosra. Az FA-kupában mindig számíthatsz váratlan dolgokra. Csak abban reménykedsz, hogy nem te vagy az áldozat. Az utóbbi években megtapasztaltuk ezt. A formánk és a csapatszellem nagyon jó, többet jelen pillanatban nem tehetünk."

Sir Alex beszámolt arról is, hogy Paul Scholes egy térdsérüléssel küzd, ami miatt akár néhány hetet is kénytelen lesz kihagyni a veterán játékos.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!