Young és Nani nehezen fogadták kimaradásukat

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson elárulta, hogy néhány játékosa, köztük Nani és Ashley Young is csalódott volt, amiért kimaradtak a Real Madrid elleni keretbõl.


Sem Nani, sem pedig Ashley Young nem fért oda a kispadra szerdán este a Santiago Bernabeuban rendezett Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ elsõ mérkõzésén, amelyen a csapatok 1-1-es döntetlent értek el, így nagyon izgalmas összecsapásra van kilátás három héten belül az Old Traffordon tartandó visszavágón.

 

A kimaradása csak egy újabb sebet ejtett Nanin, akinek erõsen kifelé áll a rúdja Manchesterbõl, miután eléggé hátra került a sorban a Vörös Ördögöknél, és csak olajként szolgált a tûzre a távozásával kapcsolatos pletykák kapcsán.

 

Sir Alex Ferguson elárulta, nehéz döntést kellett meghoznia, amikor kiválasztotta, hogy kik alkossák a keretet az utóbbi idõk egyik legjobban várt rangadóján a Királyi gárda ellen.

 

"Rengeteg csalódott játékosunk volt a keretben" - kezdte a Daily Expressnek.

 

"Nani és Ashley Young számára, akik egyébként válogatott játékosok, nehezemre esett elmagyarázni, hogy kihagyom õket a keretbõl."

 

A másik játékos, akinek hiánya feltûnõ volt a United kispadján, Javier Hernandez volt, ugyanis a skót menedzser inkább Robin van Persie játékát preferálta feljebb tolva, Wayne Rooneyra pedig hátrébb húzódva számított.

 

 

Azonban Sir Alex elmondta, hogy Chicharito lehetõségei is el fognak jönni.

 

"Elmagyaráztam Chicharitonak, hogy Robin van Persie a legfõbb csatárunk, és mellette szeretnénk, ha valaki mélységi pozícióból támogatná" - tette hozzá.

 

"Chicharito bármikor játszik, bizonyít. 14 gólt szerzett eddig a szezonban, és el fogja éri a 20 gólos határt is, mert lehetõséghez fog jutni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!