Rooney készen áll a visszatérésre

A csatár közel a visszatéréshez, miután rehabilitáción járt Amerikában.


Wayne Rooney kész a Manchesterbe való visszatérésre, miután hatalmas lépéseket tett boka sérülésébõl való felgyógyulása érdekében.

A támadó csupán egyszer lépett pályára csereként szeptember vége óta, ennek következtében a hónap elején klubja elküldte Amerikába, hogy ott vegyen részt rehabilitáció és kondicionáló edzéseken.

Rooney készen áll, hogy szombaton visszarepüljön Manchesterbe, hogy hétfõn a United orvosi csapata elé állva kivizsgálják állapotát.

Wayne tehát semmiképp nem lép pályára a jövõ heti, Franciaország elleni barátságos válogatott mérkõzésen, de már nincs sok hátra, hogy újra Sir Alex Ferguson rendelkezésére álljon.

Mike Phelan jó híreket kapott a 25 éves játékos állapotáról és bízik abban, hamarosan újra bevethetõ állapotba kerül a csatár.

"Wayne már nagyon jól van. " - mondta Phelan a Key103 Radio-nak. "Nagyon keményen edzett reggelente és délutánonként is."

"Az embereink, akikkel Rooney együtt dolgozott kint, nagyon dícsérték a hozzáállását és a felfogását. Minden rendben van, már csak egy könnyed hazarepülés vár rá. Hétfõn megvizsgáljuk az állapotát, de úgy gondoljuk, rengeteget javult."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!