Sir Alex: Rafael megmutatta klasszisát

Sir Alex elmondta, hogy Rafael da Silva a Bernabeuban mutatott teljesítményével bebizonyította, hogy milyen sokat fejlõdött az utóbbi idõben.


A Real Madrid az elsõ 45 perc során a United jobb oldalán vezette támadásainak nagy részét, és Sir Alex szerint a fiatal védõnek nagyot kellett küzdenie, hogy megbirkózzon az õ oldalán futó spanyol támadokkal szemben.
 
Mi több, Rafaelt többször is ott hagyták az elsõ 40 perc alatt, amikor Mesut Özilt kellett volna kivennie a játékból.
 
A The Daily Telegraph úgy írt Rafaelrõl, mint akit a "fehér mezes matadorok gyötörtek", ezáltal a 22 éves játékos úgy érezhette, mintha a "Plaza de Toros de Las Ventasba, Madrid legrégebbi bikaviadal-arénájába tévedett volna be a Bernabeu helyett."
 
Sir Alex az MUTV-nek beszélt arról, hogy egy percig sem gondolkozott azon, hogy lecserélje Rafaelt az elsõ félidõben, és igaza lett, hiszen a második félidõre feljavult a játékos teljesítménye.
 
Cristiano Ronaldo lenyûgözõ teljesítménnyel rukkolt elõ az elsõ félidõben, ez nem volt igaz Rafaelre, viszont Ferguson szerint a fiatal bekk képes lehet a következõ 10 évben is megállni a helyét a Vörös Ördögök jobb bekk posztján.
 
 
"Nyilvánvaló volt, hogy Rafael próbálkozott az elsõ félidõben, de a második játékrészben már jól megbirkózott a feladatával. Lehiggadt."
 
"Õ egy nagyon heves fiú. Lelkes, és minden labdát meg akar szerezni, persze mindezt sok alkalommal túl korán akarja megvalósítani."
 
"A második félidõben ismét megmutatta a szezonban mutatott jó formáját. Fiatal fiúként képes volt rá, hogy a második félidõben feljavuljon, és egy tisztességes teljesítményt láthattunk tõle."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!