RVP: Minden meccsen játszani akarok

Megbocsátható lenne, ha Robin van Persie pihenõt kérne a hétfõ esti, Reading elleni FA-kupa mérkõzésen, miután a Manchester United három fronton való menetelésében is vezéregyéniség ebben a szezonban, azonban õ egy percig se akar ülni a babérjain.


Bár a fáradtságnak hátrányos lehet a hatása egy játékos teljesítményére, a holland csatár ezt az állítást tagadja, és úgy hiszi, hogy a két mérkõzésen való pályára lépés igazából még segíti is, hogy jobb produkciót nyújtson.

 

Robin van Persie ebben a szezonban eddig 23 gólt szerzett, és egyértelmûen kifejezésre juttatta azon vágyát, hogy szeretné, ha a Reading elleni pályára lépésével is lehetõsége lenne góljai számát növelni, illetve hogy mekkora izgalom tölti el, ha magára húzhatja a csapat vörös mezét.

 

"Rájöttem, hogy ha a Manchester Unitedben játszol, minden egyes mérkõzés nagy jelentõségû" - kezdte.

 

"Van néhány különleges jelentõséggel bíró összecsapás - amikor a City vagy a Liverpool ellen játszunk a Premier Leagueben, vagy a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligájában - de az úgynevezett kiscsapatok elleni meccsek is fontosak, mert az ellenük való gyõzelemmel lehet bajnoki címet nyerni."

 

 

"Személy szerint én nagyon szeretek játszani minden mérkõzésen. Ilyen az ember, feltud venni egyfajta ritmust. Hozzászoktam, hogy három naponta mérkõzést kell játszanom, és ha egy hétig nem játszom, akkor akár az elsõ alkalommal 10-15 percbe is beletelhet, hogy belerázódjak a mérkõzés ritmusába."

 

"Játszani akarok a Reading ellen. Folytatni akarom a megkezdett utat, és minden meccsen játszani. Imádom annak az intenzitását, hogy a Unitedben játszom. Nagyszerû érzés rangadók részesének lenni, amikor nem tudod, hogy mi fog történni."

 

"Sokkal többet tud magából kihozni az ember, ha a gyõzelmet és a vereséget csak egy nagyon vékony vonal választja el. Imádom a nyüzsgést, a drámát és az izgalmat. Ezért élek. El se tudom képzelni a napot, amikor abba kell hagynom a futballt. Tudom, hogy nagyon fog hiányozni a játékot körülvevõ körítés."

 

A Manchester Unitednek 2004 óta nem sikerült megnyerni az FA-kupát, amely az elmúlt harminc évben a leghosszabb nyeretlen idõszaka.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!