Ferguson hisz Redknapp megmentõ szerepében

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson hiszi, hogy holnapi ellenfelük, a Queens Park Rangers megmentésére egyetlen megfelelõ ember van, a jelenleg õket irányító Harry Redknapp.


A Vörös Ördögök, akik minden egyes fordulóval egyre közelebb kerülnek történelmük 20. bajnoki címéhez, szombaton a Loftus Roadra látogatnak, nem kisebb céllal, mint hogy ha ideiglenesen is, de megakadályozzák a Queens Park Rangers menekülését a bajnoki tabella legaljáról - azonban Ferguson fenntartja hitét kollégája, Harry Redknapp képességeiben.

 

"Nem könnyû, amikor egy sereghajtó csapatot kell kivezetned a slamasztikából. Harry lenne az elsõ, aki ezzel egyetértene" - kezdte a skót menedzser.

 

"Talán az segített volna neki, ha egy kicsit korábban kerül a csapathoz. De Harry tapasztalatával, illetve a játékosok megítélésével kapcsolatos képességével a legtöbb embernél több esélye van, hogy jól jöjjön ki ebbõl a helyzetbõl."

 

 

Ferguson beszélt a kieséssel együtt járó pénzügyi félelmekrõl is, amely okán a QPR úgy döntött a téli átigazolási idõszakban, hogy 8 millió fontot áldoznak a francia csatár, Loic Remy megszerzésére.

 

"A Championshipben nem lehet pénzt csinálni. A kiesõ csapatok kapnak egy mentõcsomagot, amely véleményem szerint fantasztikus dolog önmagában. Nem értem igazán, hogy ez az intézmény miért létezik, de van ilyen, ebbõl pedig profitálhatnak a csapatok."

 

"Azonban a játékosok szerzõdése problémát jelent, mert egyesek igen magas bérrel rendelkeznek, amit a klubjuknak az új helyzetükben is ki kell fizetniük. Ha kiesel, el tudom képzelni milyen nehéz lehet motiválni a játékosokat. Mindenki a Premier Leagueben akar játszani. Erre reflektált a QPR is a költekezésével."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!