Carrick óvatos a Wembley eufóriával kapcsolatban

A Manchester United és Real Madrid összecsapását követõen Michael Carrick óvatosan fogalmaz csapata esélyeit illetõen a Wembley-ben való szereplésre.


Még semmi sem dõlt el a továbbjutást illetõen, a spanyolországi 1-1-es döntetlent követõen, bármi megtörténhet jövõ hét kedden az Old Traffordon. Michael Carrick nem gondolja, hogy olyan óriási elõnyt jelentene a hazai pálya, bár bevallja, hogy a United ambíciójában nem lesz hiány a gyõzelmet illetõen.

 

"A versenynek ebben a szakaszában, amikor két nagy csapat találkozik, mindig nagyon szoros küzdelem várható. A gyõzelem, vagy a veszteség egészen apró dolgokon múlhat" -mondta a 31-éves középpályás.

 

"Természetesen gyõzni akarunk és próbálunk gólt szerezni, de néha elõfordul, hogy ez valamilyen oknál fogva nem jön össze. Biztos vagyok abban, hogy ezt a Madrid is ugyanígy gondolja."

 

 

Danny Welbeck nyitó találatára, a Unitedben 6 évet eltöltött Cristiano Ronaldo válaszolt, aki minden bizonnyal az Old Traffordon is gólt akar majd szerezni.

 

"Mindannyian tiszteletben tartjuk, amit a klubbért tett az itt eltöltött idõszak alatt" - mondta Carrick, akinek volt része már a magasba emelni a portugál csillaggal együtt a labdarúgás egyik legáhítottabb trófeáját 2008-ban.

 

A Vörös Ördögök elõször 1968-ban ízlelhették meg az európai dicsõséget, a  Benfica legyõzésével, de Carricknek volt alkalma belekóstolni a másik oldal érzéseibe is a 2011-es  Barcelona elleni 3-1 vereség alkalmával a Wembleyben.

 

"Most csak arra szabad koncentrálnunk, ami elõttünk van, és megtenni minden tõlünk telhetõt a gyõzelem érdekében "Nyilvánvaló, hogy a Wembley egy ösztönzõ helyszín a számunkra, de még messze vagyunk a végétõl."


uefa.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!