Kérdezz-felelek: Gemma Atkinson

A fiatal színésznõ nagyon várja már, hogy a United és a UNICEF közös vacsoráján találkozhasson a kedvenc csapata játékosaival.


- Miért a United?

- Mindig nagy rajongó voltam, köszönhetõen a családomnak, legfõképp a mostohaapámnak, Peternek. Állandóan figyelemmel követte a csapatot, Eric Cantona volt a nagy kedvence. Mikor leveszi a szemüvegét, úgy néz ki, mint Eric.


- Milyen gyakran jársz az Old Traffordon?

- Próbálok minden alkalommal kint lenni, amikor csak tudok, de ez a munkámtól is függ. Ha nem tudok kint lenni, akkor mindig próbálok TV közelében lenni ott, ahol épp játszom. Ma viszont itt vagyok és remélem sikerül újabb gyõzelmet aratnunk, hogy folyamatosan nyomást tudjunk gyakorolni a Chelsea-re.


- Ki a kedvenced a Vörös Ördögök közül?

- Mindig nagy rajongója voltam Ryan Giggs-nek. Hihetetlen, hogy ilyen hosszú idõ után is ennyire jól teljesít és még mindig a legbefolyásosabb játékos. Õ nem csak egy nagyszerû példakép a fiatal futballisták számára, hanem egy briliáns példa is a többi futballista elõtt.


- Az egy dolog, hogy nézed a futballt, de hallottunk olyat, hogy kicsit játszol is.

- (Mosolyog) Játszottam egy hírességek versenyen a Hollyoaks csapatában néhány évvel ezelõtt. A barátnõmmel, Mikyla Dodd-dal - aki Chloet játszotta - együtt játszottunk, zseniálisan játszott.


- Mesélj nekünk arról, hogy kerültél kapcsolatba a Unieddel és így a UNICEF gálával!

- Az elõzõ hónapban lent voltam az Old Traffordon, hogy támogassam az eseményt. A UNICEF zseniális jótékonysági munkát végez és nagy támogatójuk vagyok a munkájuknak, amit a gyermekszegénység ellen tesznek. Egy gála vacsora mindig csinos este, mert sok híres ember jelenik meg egy csodálatos ügyért. Az a tény, hogy Sir Alex és a játékosok is megjelennek, szenzációs és reménykeltõ, hogy sikerül majd nagyot emelni a jótékonyságra befizetett összegen.


- Vissza a pályára, mit gondolsz a United esélyeirõl?

- Volt már ebben a szezonban néhány jó és rossz dolog is a csapat körül, de karácsony után mi mindig sokkal jobbak vagyunk. A legjobb menedzser nálunk dolgozik, kiváló játékosaink vannak és ha sikerül visszetérni a helyes útra és azt tudjuk játszani, amire képesek vagyunk, akkor minden esélyünk megvan arra, hogy újabb trófeákat nyerjünk.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!