Evra: A bajnokság elsõbbséget élvez

Patrice Evra elmondása szerint, "rémálom" lenne, ha a Real Madrid elleni BL mérkõzésre egy Norwich ellen elveszített találkozóval kellene hangolódniuk.


A Barclays Premier League tabellájának éllovasa 15 pontra növelheti különbségét a Manchester City-vel szemben, hiszen a városi rivális csak hétfõn este lép pályára. Sir Alex Ferguson ismételten elmondta játékosainak, hogy csak is a következõ mérkõzésre fókuszáljanak.
 
Tehát a lehetséges triplázásról való szóbeszédek érthetõ módon nincsenek a bal bekk ínyére, aki csak akkor fog a Real elleni mérkõzésre gondolni, ha szombaton elhangzik a találkozó végét jelentõ sípszó az Old Traffordon.
 
"Minden mérkõzés fontos most" - mondta Patrice Evra a ManUtd.com-nak adott nyilatkozatában. "Az emberek nagyon sokat beszélnek a triplázásról és ez rossz dolog - minden mérkõzéssel külön kell foglalkozni."
 
"Ha a Norwich elleni mérkõzésünk elõtt a Real Madridra gondolunk, akkor kikapunk a Norwichtól - Ez egy nagy meccs, és nyernünk kell - ha a Norwich ellen vereséget szenvedünk a Real elleni meccsünk elõtt, az rémálom lenne."
 
"Természetesen a Norwich a gyõzelemért utazik ide. Nem felejtettük el, hogy az idegenbeli találkozónkat elveszítettük ellenük. Tudom, hogy egy nehéz találkozó volt, de minden csapat nyerni akar a Manchester United ellen."
 
 
"Úgy vélem, a Fõnök erõs csapattal áll fel. Óvatosnak kell lennünk a Kanárik ellen, akkor is, ha néhány játékos pihenni fog. Úgy kell játszanunk, hogy megnyerjük a mérkõzést. Ha veszítünk, az sok szóbeszédet indíthat el, és talán egy esetleges City gyõzelem [az Aston Villa ellen] visszahozhatja õket a Premier League bajnoki címéért folyó küzdelembe."
 
"A Premier League elsõbbséget élvez. Szombaton egészen addig nem fogunk a Madridra gondolni, amíg véget nem ér a mérkõzésünk, ezután pihenhetünk vasárnap. Minden mérkõzés fontos. Nyugodtan mondhatom, hogy a Manchester United barátságos mérkõzései is fontosak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!