A menedzser Rio hosszabbítását várja

Sir Alex Ferguson úgy véli, igen nagy az esélye annak, hogy Rio Ferdinand a szezon vége elõtt aláírja új szerzõdését a Unitednél.


Ferdinand jelenlegi szerzõdése a nyáron lejár, bár a játékos korábban felvázolta azon vágyát, hogy hosszabbítson az Old Traffordon, menedzsere szerint ez meg is történik a következõ hónapok során.

A carringtoni sajtótájékoztatója során Sir Alex válasza egyértelmû volt, amikor arról kérdezték õt, hogy a 34 éves védõ is követi majd Ryan Giggs példáját a hosszabbításban.

"Erõs eshetõség van erre" - mondta Ferguson. "Ennek a szezon vége elõtt meg kellene történnie."

"Nagyszerû szezonja volt, a megfelelõ módon ügyelt magára, mi pedig a számára adott elõkészülettel járultunk hozzá a teljesítményéhez. Nem játszott minden egyes mérkõzésen, ahogyan Ryan sem. Két héttel ezelõtt a Real Madrid ellen azonban kiválóan teljesített. Kell, hogy keddre készen álljon egy újabb nagy meccsre."

 


A menedzser azon véleményének is hangot adott, miszerint úgy gondolja, a védelem a szezon során fokozatosan javult, egy legyengített védelembõl, mely sok korai gólt kapott egy sokkal rugalmasabb, tapasztaltabb hátsó alakzat alakult, mely februárban öt meccsbõl három alkalommal még csak gólt sem kapott.

"A játékunk sokkal körültekintõbb lett. A szezon korai szakaszában rengeteg korai gólt ajándékoztunk, ez azért is volt lehetséges, mert több védõnk nem állt rendelkezésünkre."

"A szezon elsõ meccsén Michael Carricket kellett belsõ védõként szerepeltetni, mert négy belsõ védõnk nem volt játékra alkalmas állapotban. Ez hatással volt, de az elmúlt hetekben határozott változás történt a koncentráció és körültekintés szempontjából." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!