Fergie: A City mondhatja magát szerencsésnek

Sir Alex Ferguson a Manchester City-n gúnyolódott - akik szerint, csupán szerencsének köszönhetõ, amiért 12 ponttal vannak lemaradva az éllovassal szemben.


A Manchester United tiszteletet parancsoló elõnyre tett szert a tabella élén, amellyel vezetik a bajnokságot és közel vannak ahhoz, hogy a szezon végén 20. bajnoki címüket ünnepelhessék.
 
A Kékek menedszere, Roberto Mancini szerint a United a szezon nagy részében a szerencsének köszönhet mindent, de Fergie nem hagyta magát és a Manchester City fõnökének újabb kirohanására a következõképpen reagált: "Õ [Mancini] mondhatja szerencsésnek magát, amiért csak 12 ponttal vannak lemaradva."
 
"Ez nem szerencse kérdése [a késõi gólok], hiszen már 25 éve ezt csináljuk. Ez egy szörnyû szokás!"
 
Fergie eközben elrendelte, hogy a United jelen pillanatban felejtse el a Real Madridot, és csak a következõ bajnoki mérkõzésre összpontosítsanak.
 
 
A United a Norwich City-t fogadja szombaton az Old Traffordon, így a keddi összecsapás Jose Morinho gárdája ellen háttérbe szorul.
 
Ferguson a következõket mondta: "Ez egy fontos találkozó számunkra, mert hatással lehet a keddi mérkõzésünkre."
 
"A Norwich elleni mérkõzés hétköznapi, gyakorlatilag meg kell nyernünk, mert ez fontos bajnoki találkozó a számunkra. Koncentrálnunk kell, jelen pillanatban a játékosok nem gondolhatnak a keddi összecsapásra. Egész héten arról beszéltünk, hogy milyen fontos lesz a Norwich elleni meccsünk."


dailystar.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!