Robin és Ryan játszanak a Real ellen

Robin van Persie a 4-0-ás gyõzelemmel végzõdõ Norwich elleni mérkõzésen csupán egy órát szerepelt, de Sir Alex ragaszkodik ahhoz, a holland lehozatalának nem volt köze a teljesítményéhez, csupán elõvigyázatossági intézkedés a keddi mérkõzés elõtt.


Sir Alex elárulta azt is, hogy Giggs Jose Mourinho csapata ellen lejátszhatja 1000. mérkõzését, miután a walesi pihent a Kanárik elleni Premier League találkozón.

 

Arra a kérdésre, hogy van Persie cseréje csak elõvigyázatossági okokból történt-e, Sir Alex az MUTV-nek a következõt válaszolta: "Megegyeztünk Robinnal, hogy egy órát kap ma, majd Giggs-szel együtt játszanak kedden. Nem hagyhatom most ki a srácot (Giggs-szet) megérdemli ezt a meccset."

 

Taktikailag ez egy érdekes jutalom Giggs részére. Hûségének és legutóbbi remek formájának elismeréseként szerepelni fog a szezon egyik legnagyobb meccsén. Az õ tapasztalata létfontosságú lehet a múltkori döntetlen után.

 

 

A Unitednek a gyõzelemhez meg kell találnia az egyensúlyt a védelemben, mivel a Real rendkívül jó a gyors ellentámadásokban. A 0-0-ás döntetlen Sir Alex szerint valószínûtlen, mivel mindkét csapat hagyományosan támadószellemben játszik.

 

"Máris aláírnék egy kapott gól nélküli meccset, de úgy gondolom mindkét csapat fog majd találatot elérni. Remélem mi többet. Fantasztikus hangulat lesz, a két legnagyobb klub fog összecsapni egymással, a légkör szikrázni fog. Kétségtelenül a szezon legnagyobb meccse lesz."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!