'Hamis ábránd' Ronaldo visszatérése

Sir Alex Ferguson teljességgel elvetette azokat a sajtóban megjelent találgatásokat, miszerint a Manchester United elõrehaladott tárgyalásokat folytat Cristiano Ronaldo esetleges szenzációszámba menõ visszatérésének kapcsán.


Bõvelkedtek az utóbbi napok sajtótermékei olyan találgatásokban, miszerint a portugál válogatott játékos amellett dönthet, hogy nem újítja meg szerzõdését a Real Madridnál, de a Manchester United skót menedzsere, Sir Alex Ferguson már korábban kijelentette, hihetetlenül kevés a valószínûsége, hogy az Aranylabdás játékos az Old Traffordra való visszatérés mellett döntene.

 

"Nem hiszem, hogy létezne bármi olyan információ, amely meggyõzhetne engem arról, hogy vissza fog térni ide" - kezdte a 71 éves edzõlegenda.

 

"Szerintem ennek semmilyen valóságalapja nincsen."

 

"Azt hiszem még két év van hátra a szerzõdésébõl, az pedig elég sok mindent elmond az õ helyzetével kapcsolatban, hogy már folynak az egyeztetések a hosszabbításáról. Úgyhogy az egy hamis ábránd lenne, ha bárki arra számítani, hogy Ronaldo visszatér."

 

 

Mindazonáltal a Királyi gárda sztárja garantáltan hatamas ovációban részesül majd kedden este, legalábbis a kezdõrúgást megelõzõen, mielõtt a prioritást átvenné az igen súlyos üzleti érdekként megjelenõ Bajnokok Ligája továbbjutás.

 

"Nagyszerû fogadtatásban lesz része" - tette hozzá.

 

"Minden hozzánk visszatérõ egykori játékosunkat nagyon jól fogadja a közönség, aki letett valamit az asztalra. Ez minden alkalommal így van. Szerintem ezt õ is megfogja kapni a mérkõzést megelõzõen."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!