Ferguson: Nincs még egy olyan hely, mint az OT

Sir Alex Ferguson szerint a Manchester United szurkolói képesek arra, hogy a világ legjobb atmoszféráját varázsolják az Old Traffordra.


A Vörös Ördögök a Real Madridot fogadják kedden este Bajnokok Ligája visszavágón, miután Spanyolországból egy értékes 1-1-es döntetlennel tértek haza. Most, hogy a 2 csapat újra találkozik egymással a United otthonában, Ferguson óriási támogatásra számít a szurkolókról.

 

„Jó eredményt értünk el Madridban, rúgtunk egy gólt idegenben, így elégedetten repülhettünk vissza Manchesterbe.”


„Az Old Trafford kiváló helyszín lesz a visszavágóra, garantált a jó atmoszféra kedd estére, nincs is jobb hely, ahol játszhatnánk.”

 

 

Kétségtelen, hogy az Old Trafford közönsége kitett magáért, amikor a legutóbb egy spanyol óriás, a Barcelona járt az Old Traffordon 2008 áprilisiában. Arra az estére sok szurkoló és játékos szívesen gondol vissza.


Rio Ferdinand emlékszik, hogy a United „nagy nyomás alatt volt” azon az estén, és hangsúlyozta, hogy „a közönség hangja hihetetlen erõt és inspirációt adott” a játékosoknak. A kedd esti mérkõzés ugyan ilyen hangulatot kíván, hiszen sokan úgy vélik, ez lesz a United legnagyobb mérkõzése az elmúlt néhány évet figyelembe véve.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!