Rooney: Jó hangulatban várjuk a Realt

Wayne Rooney méltatta a United szakmai stábjának munkáját, a Norwich City felett aratott gyõzelmet követõen, mely három, igen fontos bajnoki pontot jelentett ismét a Vörös Ördögöknek, a keddi Bajnokok Ligája összecsapás elõtt, a Real Madrid gárdájával.


Shinji Kagawa mesterhármasa segítette Sir Alex fiait a végül, 4-0-al záródó hangsúlyos gyõzelemhez. Wayne a mérkõzés után kijelentette, hogy a játékosok kiválasztása fontos tényezõje volt a szombati gyõzelemnek.

 

"Ez egy fontos gyõzelem volt, kellett ahhoz, hogy meg tudjuk õrizni jelentõs elõnyünket a bajnokságban" - mondta Rooney a MUTV-nek .

 

"A Norwich elleni kezdõ bizonyította, hogy a menedzser számára a bajnokság a legfontosabb. A tapasztalt játékosok bevetése biztosította a gyõzelmet, és én személy szerint is úgy gondolom, hogy jó döntést hozott a szakmai stáb. Rendkívül fontos volt számunkra ez a gyõzelem."

 

A United egy makacs védelemmel került szembe az elsõ félidõben a vendégek részérõl, de  Kagawa elsõ találata megtörte a Norwich egységét. Rooney úgy gondolja, a nyitó találat létfontosságú volt és nem gyõzte méltatni csapattársa teljesítményét.

 

 

"Úgy gondolom, hogy a Kagawa nyitó találata gyakorlatilag hatással volt a második félidõben kialakított helyzeteinkre. Tudtuk, a Norwich megpróbál majd kiegyenlíteni, és mindenképpen szereznünk kell még egy gólt. Ez inspirált bennünket, szóval egy fontos találat volt számunkra.”

 

"Fantasztikus volt [Kagawa], remek formában játszott, jól helyezkedett, csak figyelni kellett rá, õ király a befejezésben. Az edzéseken mindig keményen dolgozik, remek csapatjátékos, és mindannyian nagyon boldogok vagyunk, hogy mesterhármast sikerült szereznie a Norwich ellen.

 

Rooney 25 méteres lövése tovább súlyosbította a vendégek vereségét és természetesen a csatár örül, hogy sikerült neki is gólt szereznie a találkozón.

 

 

"Igen, mindig jó érzés gólt lõni, különösen a meccs végén. Azt hiszem, összességében sikerült jól teljesítenünk."

 

A United negyedik egymást követõ, kapott gól nélküli bravúrjára Wayne tehette fel a pontot és a Vörös Ördögök csatára úgy érzi ez a nagyarányú gyõzelem egy remek hangulatot teremtett a Real elleni játék elõtt.

 

"A szezon elején, túl nagyarányú volt a kapott góljaink száma" - ismerte Rooney.

 

"Úgy tûnt, hogy nem vagyunk képesek kivédekezni a meccseket, de a mostani sikeres sorozattal remek helyzetben vagyunk.. Szóval, remélhetõleg továbbra is tudjuk ezt tartani és folytatni kedden a Real ellen."

 

"Nyilvánvaló, hogy a világ két legnagyobb klubja fog megmérkõzni egymással, így egy rendkívül izgalmas éjszaka elé nézünk, amit mindannyian nagyon váruk már. A Norwich elleni megszerzett három pont pedig egy rendkívüli remek hangulattal tölt el bennünket a keddi meccs elõtt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!