Ronaldo látványos gólt szeretne

A Real Madrid csillaga Cristiano Ronaldo, szeretetteljes fogadtatásban bízik a Manchester United rajongóitól, de szeretne egy igazán "látványos" gólt szerezni az Old Traffordon.


Ronaldo kedden este tér elõször vissza az Álmok színházába, miután 2009-ben 6 sikeres év után elhagyta a Premier League éllovasait. A két futballóriás találkozásakor a Bernabeu-ben, Ronaldo góljával egyenlítettek a hazaiak az 1-1-re végzõdõ Bajnokok Ligája összecsapás alkalmával. A következõ találkozást már türelmetlenül váró ex-United játékos reméli, ismét sikerül gólt szereznie egykori klubja ellen.

 

"Nem lenne jó érzés, ha, nem látványos gólt lõnék ellenük" - mondta Ronaldo. 

 

"Nem tudom most megmondani, hogy megünnepelném-e, ez spontán reakció lenne, de szívesen kipróbálnám."

 

A portugál válogatott játékos szeretettel tekint vissza Sir Alex Ferguson irányítása alatt eltöltött éveire, és reméli a United szurkolók pozitív fogadtatásba részesítik majd.

 

"Biztos vagyok benne, hogy kedves fogadtatásban lesz részem. Miután évek töltöttem ott, még mindig barátok várnak rám. Biztos vagyok abban, hogy az Old Trafford az egyik olyan hely, ahol tapssal fogadnak engem."

 

A Vörös Ördögök hátvédje, Patrice Evra is meleg fogadtatásra számít a rajongóktól Ronaldót illetõen.

 

 

"Cristiano kap egy nagy tapsot kedden, mert amit a Manchester Unitedért tett, az mindenképpen tiszteletet érdemel" - mondta Evra.

 

"A rajongók soha nem felejtik el õt, és õ is mindig szeretettel beszél a klubról. Madridban a meccs után beszélgettünk és azt mondta, nagyon nehéz neki ellenünk játszani, de még nehezebb lesz az Old Traffordon. De én tudom, hogy Ronaldo profi. Õ egy nagy futballista és mindent meg fog tenni a gyõzelemért."

 

Sir Alex Ferguson pedig a következõket mondta: "Cristiano pozitív fogadtatásban fog részesülni, mint ahogyan minden, volt nagy játékosunk, aki eddig az Old Traffordra látogatott."


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!