Sharpe gólokra számít kedden

Lee Sharpe gólokat vár a Real Madrid elleni, Old Traffordon lejátszandó Bajnokok Ligája visszavágón.


A korábbi manchesteri szélsõ óva int a madridiak kontráitól, akik a Barcelona felett aratott két gyõzelem után érkeznek az Old Traffordra.

Jose Mourinho legénysége fenyegetést jelent Cristiano Ronaldóval az élen és nagy taktikai csata bontakozhat ki a korábbi Chelsea menedzser és Sir Alex Ferguson között.

"A helyzet az, hogy a Real és a United is kontrára építõ csapat" - mondta Sharpe az MUTV-n. "Ha kicsit hagyjuk, hogy birtokolják a labdát és a mi térfelünkön játszanak, akkor meg tudjuk ütni õket. Õk ugyanezt próbálják majd megtenni velünk és mivel mi hazai pályán leszünk, lehet kicsit ki kell nyílnunk. Érdekes találkozó lesz és biztos, hogy gólok esnek majd."

 


"Sokkal jobb nem lehetett volna számunkra az elsõ mérkõzés - idegenben döntetlent értünk el és gólt szereztünk. Olykor szerencsésen védekeztünk, de ez mindig benne van, ha Európa egyik élcsapata ellen szerepelsz."

"A Real Madrid lenyûgözõen képes támadni, úgyhogy a védõinknek és védekezõ középpályásainknak - bárki is játszik majd az este során - csúcsformában kell lenniük, hogy megállítsák õket. Úgy vélem, mindkét csapat szerez majd gólt, jól kell tennünk a dolgunkat, hogy távol tartsuk õket."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!