Az ilyen estékért élsz

Michael Carrick elmondta, mindig van valami különleges a levegõben, amikor az Old Traffordon egy európai kupamérkõzést játszik a csapat és ezek azok az alkalmak, amikért él egy játékos.


A Bajnokok Ligája keddi játéknapján a Manchester United a Real Madridot fogadja és bár igen kiegyenlítettnek tûnik a párharc, a Vörös Ördögök az igen fontos, idegenben lõtt góljukkal kis elõnyre tettek szert. Carrick elmondása szerint mindenki nagyon várja már a Madrid elleni visszavágót és reméli, a játékosok felülkerekednek a kihíváson.

"Ezek azok az esték, amikért élsz. Van valami a levegõben ilyenkor. Valami különleges" - mondta a középpályás. "Ilyenkor rugókkal a lábadban lépsz pályára, minden szurkoló kicsit hangosabb, mindenki kicsit jobban fel van dobódva."

"A szurkolók tisztában vannak azzal, mennyire fontos ez és mit jelent továbbjutni ebben a sorozatban. Õk jelenthetik a különbséget. Az ilyen európai meccsel megtûzdelt estéken mindenki kicsit hangosabb, izgatottabb. Remélhetõleg õk meg tudják tenni a magukét és mi is a miénket."

Van valaki, akirõl mindenki beszél a találkozó elõtt, természetesen nem másról, mint Cristiano Ronaldóról van szó, aki 2009-es eligazolása óta elõször tér vissza az Old Traffordra. Carrick szerint csapattársai és õ mindenkinél jobban tudja, milyen kvalitásokkal rendelkezik a portugál csillag, de szerinte a meccs nem egy emberrõl szól.

 


"Cristiano elég sok dologgal bír. Mindkét lábbal képes lõni, mindkét lábbal képes beívelni, kivételes, amit a labdával képes mûvelni. Képes manõverezni a labdával, ezáltal teret készíteni saját maga számára. Láttuk az elsõ meccsen, mennyire jó levegõben is. A lehetõ legjobban kell védekeznünk, egységként kell dolgoznunk és ki kell segítenünk egymást."

"Mindkét csapat jól tud támadni, mindannyian veszélyt jelentünk, bármikor képesek vagyunk helyzetet kialakítani és gólt szerezni. Ez a párharc természete. Még ha jól is védekezel, soha nem kapcsolhatsz ki - megvoltak a lehetõségeink, ahogyan nekik is. Bármelyik csapat nyerhetett volna 2-1-re vagy akár 3-1-re. Az egész arról szól majd, ki tud jobban élni a lehetõségeivel. Tudjuk, hogy a legjobbunkat kell mutatnunk, hogy jó eredményt érjünk el. "

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!