Rooney: Különleges este lesz

Wayne Rooney bízik abban, hogy a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája visszavágója különleges estét eredményez számukra..


A United támadója élvezte a játék intenzitását a Bernabeuban és miután a párharc igen kiegyenlített a madridi 1-1 miatt, nincs illúziója a feladatról, melyet Sir Alex Ferguson csapatával el kell végezniük.

Mivel apró dolgok dönthetnek a párharc során, Rooney felszólította a szurkolókat, hatalmas buzdítással ûzzék csapatukat a gyõzelembe.

"A szurkolók nagyszerûek" - mondta a csatár az MUTV-nek. "Különösen a Bajnokok Ligája mérkõzéseken. Az esti találkozók mindig különlegesebbek valamiért és azt hiszem, a szurkolók mindig érzik, mikor van nagy meccs és a játékosoknak mikor kell kicsit több buzdítás más meccsekhez képest."

"A szurkolók mindig kiveszik részüket és amilyen hangulat van ilyenkor, mindig fantasztikus játszani ilyen meccsen, úgyhogy különleges lesz."

 


Rooney újból farkasszemet néz egykori csapattársával, Cristiano Ronaldóval, aki mindenképp meleg fogadtatásra számíthat ma este.

"Mindkét csapat számára hatalmas összecsapás ez. Az utolsó meccs volt számomra az elsõ, hogy a Real Madrid ellen szerepelhettem. Játszani ellenük otthon, saját szurkolóink elõtt és tudni, mi forog kockán, mindenz nagyszerû estére utal és olyan valami ez, amit nagyon várok."

"Ronaldo sokat tett a Unitedért, amikor itt játszott, Bajnokok Ligája gyõzelemhez segített minket és az év játékosa is lett. Mind a szurkolóktól, mint tõlünk, játékosoktól nagyszerû fogadtatásban lesz része."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!