Vidic újra együtt játszana Ronaldoval

A Manchester United csapatkapitánya, Nemanja Vidic szerint Cristiano Ronaldo egy nap visszatérhet az Old Traffordra.


Ronaldo elsõ alkalommal tér vissza az Old Traffordra, miután a Real Madrid játékosaként a Uniteddel csapnak össze a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének visszavágóján.
 
Ugyanakkor Vidic, aki a portugál válogatott csapattársa volt, mielõtt 80 milliós font ellenében a Bernabeuba tette át székhelyét 2009-ben, optimista, hogy ismét csapattársak lesznek a Unitedben, még ha Sir Alex Ferguson a hétvége folyamán "hamis reményként" elutasította ezt a lehetõséget.
 
"Ez nem lenne számomra kérdés. Szeretném még itt látni Ronaldót, hiszen már játszottam vele együtt" - mondta Nemanja Vidic a The Sun-nak.
 
"Õ egy United szurkoló. Annak ellenére, hogy elhagyta a Unitedet, még mindig hiányzik számára a klub és az itteni környezet."
 
Vidic jobb játékosnak tartja Ronaldót, mint a barcelonai Lionel Messit, véleménye szerint a Uniteddel ismét a világ legjobb játékosa lehetne.
 
A 31 éves szerb védõ így folytatta: "Mindketten nagyszerû játékosok, de az utóbbi évek során a Barcelona több trófeát nyert, és azt hiszem, az emberek számára ez jelentette a különbséget Ronaldóval kapcsolatban."
 
"Játékával mindenütt megállja a helyét, hiszenAngliában is képes játszani, bal és jobb lábbal is remekül lõ, brilliáns kiugratásai vannak és nagyszerûen vezeti a labdát. Kiválóan cselez, tehát mindent tud."
 
"Nem mondhatom, hogy Messi nem tudja ezeket, viszont a Barcelona stílusa megfelel az õ játékához."
 
"Ronaldo játéka folyamatosan változott a Madridban töltött 4 éve alatt. Minden alkalommal, amikor a pályán van, gólt akar lõni. Minden mérkõzésen ki van éhezve."
 
Vidic a padról nézte végig a Real elleni elsõ mérkõzést.
 
"Még soha nem játszottam a Bernabeuban, és azt kell mondjam, szomorú voltam, mert mindenki szeretett volna játszani ezen a találkozón" - mondta Vidic. "De a menedszer kezében van az írányítás, hogy mikor ki játszik és õ úgy döntött, hogy kihagy a csapatból, és nélkülem is jól ment. Lehetõséget kaptam az Everton ellen 4 nappal korábban, így már akkor tudtam, hogy nem fogok játszani a Real ellen."
 
"Nem álltam rendelkezésére, de ilyen hosszú kihagyás után 4 nap alatt két mérkõzést játszani túl sok lett volna, és a menedzser úgy döntött, hogy másnak adja meg a lehetõséget. Viszont mostmár készen állok, hogy 2 találkozón is pályára lépjek 4 nap alatt Játszani akarok, mert ha legyõzzük a Realt, akkor nagy esélyünk nyílik az Bajnokok Ligája gyõzelemre."
 
A szerb válogatott játékos elismeri, hogy a Real elleni mérkõzés jelentõs hatással lesz erre a szezonra.
 
"Fontos, hogy összpontosítsunk, mert 2-3 olyan mérkõzés következik, amelyek kulcsfontosságúak" - mondta a United csapatkapitánya.
 
"Ezen a héten játszunk a Real Madriddal és a Chelsea-vel, elõbbivel a Bajnokok Ligájában, utóbbival az FA-kupában nézünk farkasszemet, tehát az ilyen mérkõzésekrõl beszélek."
 
 
"Úgy néz ki, hogy ez eddig egy nagyszerû szezon, de igazából ez csak akkor lesz az, ha a végelszámolásnál magasba emelhetjük a trófeákat. 7 esztendeje vagyok itt, és az emberek mindig 1999-rõl és a triplázó csapatról beszélnek."
 
"Természetesen mi is meg szeretnénk csinálni, de nem hiszem, hogy nyomás alatt kellene lennünk emiatt. Nagyszerû lenne újra nyerni, de ez egy nagy kérdés, egy nehéz kérdés. Még mindig három fronton harcolunk a végsõ gyõzelemért, de a szezon végére tisztán láthatjuk, hogy hol tartunk és mennyire is vagyunk jók, mint klub. Jelen pillanatban fontos, hogy megmutassuk klasszisunkat és mentalitásunkat."
 
Koncentráltnak és élesnek kell lennünk, éles elmével kell kimennünk a pályára, és nem azon gondolkodva, hogy talán az AC Milant, vagy a Barcelonát kapjuk a következõ körben
 
"Három trófea? Meg tudjuk csinálni, de mindenekelõtt a helyes utat kell járnunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!