Ronaldo: Keserédes gyõzelem

Cristiano Ronaldo elismerte, vegyes érzelmek vannak benne azok után, hogy csapatával kiütötte a Bajnokok Ligájából egykori csapatát, a Manchester Unitedet.


A portugál ász - aki elsõ alkalommal tért vissza az Old Traffordra - egész mérkõzés során elég csendes produkciót mutatott, majd döntõ gólt szerzett a találkozón, miután Alvaro Arbeloa elleni belépõje miatt Nanit kiállította a játékvezetõ és így tíz emberrel küzdött a manchesteri gárda.

A találkozó után az aranylabdás elmondta azt is, soha nem fogja elfelejteni azt az ovációt, amivel az Old Trafford közönsége fogadta õt, aki elõször tért vissza az Álmok színházába azóta, hogy 2009-ben a Unitedtõl eligazolt Spanyolországba.

"Érzelmekkel teli, hihetetlen este volt ez, a szurkolók hatalmas módon üdvözöltek" - mondta Ronny az MUTV-nek. "Soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot. Az egyetlen szó, amit mondhatok, az a hihetetlen."

"Egyik felem boldog, hogy a Madrid továbbment a következõ körbe, de másik felem kicsit szomorú, mert nem könnyû elfelejteni ezt az otthont. Hat évet töltöttem itt, az emberek kedvesek voltak velem. Gyerekként jöttem még ide. Elég furcsa érzés volt."

 


"Nem csak ez, de az elsõ mérkõzés is furcsa érzésekkel töltött el. Kicsit félénknek éreztem a játékomat, valamint olyan érzéseim voltak, amiket egyszerûen nem tudok megmagyarázni. Örülök, hogy a Madrid továbbment, hiszen ott játszom és egész idõ alatt próbáltam a tõlem telhetõ legjobbat adni."

"Még mindig hosszú út áll elõttünk ebben a sorozatban. A Manchester United személyében a világ egyik legjobb csapatát sikerült legyõznünk. Lépésrõl-lépésre haladunk és jó formában vagyunk."

"Hihetetlen volt ez a hét, kétszer legyõztük a Barcelonát, egyszer a Manchester Unitedet. Számunkra fantasztikus ez, hiszen jó formában, magabiztosak vagyunk és ilyeneket akarunk tenni továbbra is."

Ronaldo - aki 292 mérkõzésen szerepelt a Vörös Ördögöknél és 118 gólt ért el - a találkozót követõen a hazaiak öltözõjébe is belépett, hogy beszéljen egykori csapattársaival, vígasztalva õket az eredmény miatt.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!