Ferguson: Lopez jelentette a különbséget

Sir Alex Ferguson meg van gyõzõdve arról, hogy a Real Madrid kapusa, Diego Lopez mentette meg a spanyolokat a Bajnokok Ligájából való kieséstõl.


Lopez, aki az elsõ számú kapus, Iker Casillas sérülése miatt kapta meg a lehetõséget, egy sor kiváló védést mutatott be a Manchester United ellen kedd este az Old Trafordon.
 
Sir Alex Ferguson az elsõ alkalommal beszélt a médiának a kiábrándító estérõl, s elárulta, hogy jobban örült volna, ha Casillas véd.
 
"Õ nem lett volna képes olyan védésekre, mint ez a fiú [Lopez]" - mondta Ferguson. "Danny kiugrásánál az elsõ félidõben, Robin lábáról leszedte a labdát, majd Nemanja Vidic irtó nagy fejen csapásával... Casillas nem ez a fajta kapus, azt hiszem, hogy Lopez mentette meg õket."
 
 
A másodedzõ, Mick Phelan a "megzavarodott" öltözõrõl beszélt kedd este, de Sir Alex Ferguson bízik abban, hogy a Vörös Ördögök visszatalálnak a gyõztes útra, amikor az FA-kupa keretein belül a Chelsea együttese fog az Old Traffordra látogatni vasánap délután.
 
"Vasárnap ismét mérkõzésünk lesz, és úgy vélem, már minden rendben van. Ennyi idõ alatt már nagyon sok mindenen keresztül mentünk. Egy klub életében mindig vannak ehhez hasonló sötét napok. Ám mindig talpra állunk, és erõsebben térünk vissza."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!