Young: Talpra fogunk állni

Ashley Young hiszi, a United profitál abból, hogy a következõ találkozójuk is egy rangadó - hiszen a Chelsea ellen játszanak vasárnap a Vörös Ördögök az FA-kupa negyeddöntõjében.


Az angol szélsõ reméli, hogy hétvégén kezdõ lesz, hiszen a Real Madrid elleni kudarc alkalmával csak a padról állhatott be. Annak ellenére, hogy emberhátrányban játszó csapatával kiesett az európai sorozatból, mégis magabiztos a holnapi találkozó elõtt.

"Természetesen csalódottak voltunk hétközben" - mondta Young. "De a klub már sokszor talpra állt és ez az, amit vasárnap is tenni akarunk. Nagy meccs ez, de lehetõség, hogy továbblépjünk az FA-kupában. Pontosan ezt akarjuk tenni. Talpra akarunk állni és azt hiszem, ezt vasárnap látni is fogják."

"Nyilván, ha olyan csalódás ér, mint ami minket ért néhány napja, akkor azt szeretnéd, hogy a következõ meccs azonnal jöjjön. Tudjuk, hogy ez egy újabb nagy meccs és mindenki feltüzelten lép majd pályára vasárnap. Mindegy, hogy bajnoki vagy kupameccs ez. Mindenki vissza akar térni a gyõztes útra. Arra számítunk, hogy ezt meg is tesszük."

Young értékeli azt, hogy ismét olyan alkalom elõtt állnak, mely során manchesteri nyilvánosság elõtt tûzhetik ki célként a Wembleyt és a kupa elõdöntõjét.

"Ha a top négy csapat egyikével játszol, az intenzitás magasabb a normálisnál, az FA-kupa pedig még ezen is emel. Teljes bizalommal kell lennünk az általunk játszani kívánt játékkal kapcsolatban és így kell nekimennünk a meccsnek."

 


"Hétközben fantasztikusak voltak a srácok. Az eredmény csalódást keltett, de tovább kell lépnünk abból. Biztos vagyok abban, ha mindenki teljesen koncentrált lesz, továbbléphetünk a következõ körbe."

A Chelsea félelmetes akadályt jelent majd, hiszen csak meg kell nézni a sorozatban elért rekordjukat és azt a tényt, hogy õk a címvédõk. Azonban a londoniak is kikaptak a héten, a Steaua verte meg õket.

"Elutazni Romániába, majd vissza, ez a javunkra lehet, de nem foglalkozunk azzal, hány mérföldet utaztak. Csak magunkra koncentrálunk és arra, hogy visszatérjünk a gyõztes útra. Szeretnénk túljutni ezen a körön és az elõdöntõben tudni magunkat, melyet a Wembley-ben játszhatunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!