Pat: Pozitívum a pont miatt

Patrice Evra és csapattársai csalódottan hagyták el a Villa Parkot szombat délután, miután ismét csak döntetlent sikerült elérniük.


Azonban a védõ elismeri, az adott körülményeket figyelembe véve ez az egy pont pozitív eredménynek könyvelhetõ el.

Tûrhetõ kezdést követõen a második félidõre elmaradt a United önmagától, az Aston Villa átvette az irányítást és két gólos elõnyre tett szert. Csak 10 perc volt már hátra a mérkõzésból, mikor Kiko Macheda góljával szépíteni tudtak a Vörös Ördögök, majd Nemanja Vidic fejesével Sir Alex csapatának megszerezték a döntetlent.

"Nehéz nap volt ez számunkra"- mondta Evra az MUTV-nek. A Villa nagyon fiatal csapat volt, akik jól játszottak, a második félidõben 20 perc alatt több gólt is szerezhettek volna. Mindannyian csalódottak vagyunk és tudjuk, elveszíthettük volna a találkozót. Idén ez volt az elsõ olyan csapat, aki képes volt felettünk dominálni."

"De pozitívumként tekintünk rá, mert megmutattuk ismát a Manchester United szellemiségét és azt, hogy soha nem adjuk fel. Nem tudom miért vártunk ennyi ideid azzal, hogy megmutassuk ezt a karakterünket és küzdjünk a gyõzelemért. Sokkal hamarabb kell megmutatnunk ezt, ezzel kivégezni minden ellenfelünket!"

Amíg Evra dícsérte a United erejét, amiért képes volt felállni, addig érthetelne továbbra is a sok döntetlen eredmény - a szombati volt a hetedik az idei bajnokságban -, de kitart amellett, az egy pontokat három pontokra kell cserélni.

"Nagyon idegesítõ a hét döntetlen. Karrierem során nem tapasztaltam még soha ilyet. Egyetlen pozitívum ebben, hogy még senki nem gyõzött le minket. De inkább nyertünk volna meg négy mérkõzést és kaptunk volna ki három találkozón, mint ez a hét döntetlen. Tennünk kell valamit ez ellen!"
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!