Rio: Magunknak köszönhetjük

Rio Ferdinand úgy véli, a Manchester Unitednek sokkal hamarabb el kellett volna döntenie a Chelsea elleni találkozót az FA-kupa 6. fordulójában.


A Vörös Ördögök 11 perc alatt 2-0-ás vezetésre tettek szert, viszont a találkozó végére hálásak lehettek David de Geának, aki ragyogó bravúrral védte Juan Mata közeli lövését a mérkõzés utolsó perceiben.
 
Ferdinand, aki hosszú ideig fantasztikusan játszott a United védelmének szívében, a meccs utáni MUTV-nek adott nyilatkozata során szemmel láthatóan frusztrált volt, állítása szerint nem lett volna szabad a Chelsea-t a mérkõzésbe visszaengedni.
 
"Csalódottak vagyunk, különösen az elsõ félidõben nyújtott játékunk után" - mondta Rio. "Folytatnunk kellett volna, amit elkezdtünk. A második játékrészben hagytuk, hogy visszajöjjenek a mérkõzésbe."
 
"David nagyszerû védést mutatott be a végén, ezzel játékban maradtunk és döntetlen maradt a találkozó. Már az elsõ félidõben el kellett volna döntenünk a továbbjutás sorsát. Ha így lett volna, akkor most nem beszélnénk a mérkõzés végén történt bravúrról."
 
"Bosszantó dolog, hogy ezzel az elsõ félidei teljesítményünk háttérbe szorul, s errõl már senki sem fog beszélni. Minden bizonnyal a mérkõzés hajrája lesz középpontban, amely számunkra egyáltalán nem volt jó."
 
"Néhányszor remekül játszottunk, de idõnként figyelmetlenek voltunk. Ezen a szinten, ha óvatlan vagy, akkor fizetned kell. Ma ez volt a helyzet."
 
 
Sir Alex az MUTV-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy a United "szerencsés", hogy még mindig talpon van az FA-kupában a vasárnap délutáni második félidõben mutatott teljesítménye után. A menedzser úgy véli, a múlt keddi Real Madrid elleni Bajnokok Ligája mérkõzés néhány játékosból túl sokat vett ki a Chelsea elleni találkozó elõtt.
 
"Azt hiszem, látni lehetett, hogy a fiúk lábából sokat kivett [a Real elleni mérkõzés]" értett egyet Rio. "Ahogy a mérkõzés folyt, úgy lett egyre nyitottabb a párharc a néhány fáradt láb miatt, de ez nem mentség. Már ezt megelõzõen el kellett volna dönteni a továbbjutást."
 
"Még mindig talpon vagyunk az FA-kupában, és a Wembley már csak miránk vagy a Chelsea-re vár. Remélhetõleg mi leszünk ott."
 
"Biztosak vagyunk abban, hogy ismét nyerni tudunk. Megvannak az eszközeink és a játékosaink, hogy nyerni tudjunk a Stamford Bridge-en. Ebben a szezonban már sikerült, és az nagyon jó volt. A csapat bárhova megy, nem fél senkitõl." 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!