Carrick bízik a továbbjutásban

A tegnapi, vegyes érzelmeket kiváltó FA-kupa fordulóban azt Old Traffordon elért döntetlen eredmény ellenére Michael Carrick ragaszkodik ahhoz, hogy a Vörös Ördögök képesek lesznek legyõzni a Kékeket a Stamford Bridgen.


Az angol középpályás ragyogóan teljesített a mérkõzés elsõ felében, amikor is a United két gólos elõnyre tett szert, de Rafael Benitez csapata a szünet után képes volt kiegyenlíteni a Wembley-ben való szereplés reményében.

 

"Természetünkbõl adódóan gyõzni akarunk az újrajátszás alkalmával" - mondta Carrick az MUTV-nek.

 

"Tudom, hogy nehéz feladat a Kékek otthonában gyõzni, de mi képesek vagyunk rá. Tisztában vagyunk azzal, hogy keményen fognak küzdeni és erõsek lesznek, mert egyik csapatnak sem lesz több lehetõsége. De visszaszerezve elõzõ remek formánkat, tudom, hogy képesek leszünk gyõzni ellenük."

 

A találkozó gyõztesét a Manchester City várja majd a Wembley-ben, de ezzel párhuzamosan a Premier League utolsó harmadában is összetalálkoznak az említett csapatok.

 

 

"Ez természetes, elõbb utóbb mindenki mindenkivel összekerül. Meg kell nyernünk minden találkozót, és akkor nem lehet semmi baj."

 

Bár úgy tûnt tegnap az Old Traffordon, hogy a United biztos továbbjutó, de a Chelsea visszahozta a meccset. Carrick szerint az újrajátszás nem a legrosszabb eredmény, és csapata élni fog a lehetõséggel.

 

"Vegyes érzelmek kavarognak bennünk, mivel nagyon jó helyzetben voltunk és még sem sikerült gyõznünk, sõt a végén David védésének köszönhetõ, hogy kaptunk még egy esélyt. Ez elszomorító és erre nincs mentségünk, viszont a lehetõség nyitva maradt, így bíznunk kell a továbbjutásban."

 

"Davidre nagyon nagy teher hárult a második félidõben, de fantasztikusan szerepelt, hálásak lehetünk neki, hogy nem estünk ki a versenybõl. Õ számunkra most már egy extra biztonságot jelent. Tudjuk, hogy jó kapus és ha baj van számíthatunk rá, egyben ösztönöz is bennünket a jobb szereplésre. És mi tényleg bízunk abban, hogy nincs veszve semmi, és képesek vagyunk megnyerni a kupát."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!