Gascoigne: Ferguson mentett meg

Paul Gascoigne elmondta, a Sir Alex Fergusontól kapott DVD üzenet segített megmentenie az életét, miközben egy rehabilitációs központban alkoholfüggõségét próbálta legyõzni.


A korábbi kiválóságot legutóbb egy arizónai klinikán kezelték és a kezelés részeként Gascoigne több alkalommal is végignézte a Manchester United menedzserétõl kapott üzenetet.

A skót menedzser mellett az angol válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Roy Hodgson is elküldött egy üzenetet és az egykori játékos elmondása szerint ezek inspirálták õt, hogy harcoljon.

"Sir Alex arra emlékeztetett, hogy egy harcos vagyok" - mondta Gascoigne. "Elmondta, hogy a United összes játékosának nevében beszél és mindannyian szurkolnak nekem."

"Wayne Rooney a videón elmondta, hamarosan jobban leszek."

"Roy Hodgson, az angol válogatott menedzsere azt üzente, az egész csapat gondolt rám és támogatnak. Azt mondta, meghív engem a válogatott következõ meccsére és az öltözõben lehetek a meccs elõtt és után is."

 


De mások is küldtek üzenetet a legendának, többek között Lord Alan Sugar, Gary Lineker vagy éppen az Everton menedzsere, David Moyes.

A korábbi angol válogatott és Newcastle játékos vasárnap tért vissza Nagy-Britanniába több, mint egy hónapos intenzív kezelés után, melyet egy phoenix-i klinikán végeztek.

 


telegraph.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!