Fletcher jobb teljesítményt vár el idegenben

Darren Fletcher figyelmezteti csapattársait, hogy elúszhat a bajnokság, ha nem javítanak az idegenben nyújtott teljesítményükön.


A Vörös Ördögök ugyan egyedüli csapatként veretlenek a bajnokságban idén, de mindössze 1 mérkõzést tudtak megnyerni eddigi 7 vendégszereplésük alkalmával.
 

Szombaton nagy feltámadást produkálva mentett pontot a United 2 gólos hátrányból az Aston Villa ellen, de Fletchert ez sem teszi elégedetté.
 

A 26 éves játékos örül, hogy csapata ilyen fantasztikus küzdõszellemmel rendelkezik, és soha nem adják fel, de azt szeretné, ha ez a mentalitás a 90 perc alatt végig pályán lenne.

 

 

A Unitednek már csak 3 pont lemaradása van a listavezetõ Chelseavel szemben, de Fletcher úgy gondolja, semmit nem fognak elérni, ha nem kezdenek el idegenben is gyõzelmeket aratni.
 

„Ennyi nem elég, el kell kezdenünk hozni a gyõzelmeket idegenben, mert ha nem, akkor az a bajnoki címbe kerülhet.” – mondta Fletcher.
 

„Nem csinálhatjuk mindig ezt, hogy csak akkor pörgünk fel, amikor már mondjuk 2 gólos hátrányban vagyunk, mert nem mindig fog összejönni.”
 

„Természetesen megpróbálsz valamit reagálni arra, ha gólokat kapsz, és megpróbálod visszahozni a meccset, megmutatni, hogy nagyszerû a csapat küzdõszelleme.”
 

„Az egyetlen pozitívum, ahogy visszahoztuk a meccset. Nézzük a jó oldalát, legalább nem kaptunk ki.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!