Rio: Carrick döntõ fontosságú

Rio Ferdinand nem érti, hogy a klubon kívül miért nem értékelik kellõképpen Michael Carrick tehetségét.


A védõ ragaszkodik ahhoz, hogy Carrick egyike a United legkövetkezetesebb játékosainak, nem csak ebben a szezonban, hanem az utóbbi néhány évben egyaránt.

 

Ferdinand azt mondja, hogy vannak olyan Vörös Ördögök, akiket a klubon belül mindenki nagyra értékel, de valamiért a külvilág felõl nem érkeznek olyan szintû pozitív visszajelzések, amelyet a munkájukkal maximálisan kiérdemelnének.

 

"Carrick az egyik legjobban alulértékelt játékos a bajnokságban, de nem kell félnie, a Unitedben mindenki tisztában van az õ hatalmas értékével" - mondta Ferdinand a PA Sportnak.

 

"Mióta Scholesy nem játszik, óriási felelõsség van rajta, és õ igazán remekül csinálja. Michael fantasztikusan végzi a dolgát. Megérdemelné a kellõ elismerést mindenfelõl."

 

 

"Jó lenne arról olvasni, hogy milyen remek játékos. Látni, hogy az emberek nagyra értékelik õt. Úgy érzem, hogy nem kap elég pozitív visszajelzést, pedig igazán megérdemelné."

 

Ferdinand Carrick legutóbbi gólpasszát hozta fel példának, melyet Chicharito értékesített a Chelsea ellen vasárnap az Old Traffordon. 

 

"Errõl persze senki nem beszél, hamar elfelejtik az emberek. Csak a látványos, nagyot szóló dolgokat értékelik. Michael teljesítménye egy kicsit háttérbe szorul. Igaz õ egy csendesebb játékos és észrevétlenül robotol a pályán, de fantasztikusan kézben tartja a dolgokat és rendkívül értékes munkát végez."

 

"Ahogyan észrevette Chichát és pontosan a fejére ívelte a labdát, ez az ösztönösen remek mozdulat összefoglalja, milyen fantasztikus képességekkel rendelkezõ középpályás is õ valójában. Csodás mozzanata volt a meccsnek, hasonló Rooney szabadrúgásgóljához."  

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!