Evans revansot akar a Wembley-ben

Jonny Evans szerint a Manchester City elleni FA-kupa elõdöntõ kiváló ösztönzõ lesz.


A Manchester United védõje szerint az, hogy bosszút állhatnak a városi riválisukon a kupa elõdöntõjében, ösztönzõleg hat a csapatra a Chelsea elleni újrajátszást tekintve.

Evans kihagyta a 2011-es kupa elõdöntõt, amikor a Wembley-ben a City legyõzte a Unitedet, majd Roberto Mancini gárdája 35 év után ismét trófeát tudott nyerni az FA-kupa serlegét megszerezve.

A United pedig már tudja, ha a vasárnapi 2-2 után a csapat a Chelsea otthonában túllépne a londoni Kékeken, a kupa ugyanazon szakaszában ismét összecsaphatna a városi riválissal.

"Tudjuk, ha továbbjutunk, a Manchester City-t kapjuk, amely néhány éve legyõzött minket a kupa elõdöntõjében" - mondta Evans az FATV-nek.

"Úgyhogy remek lesz visszamenni oda és bosszút állni a vereségért. Vissza akarunk térni a Wembley-be és ebbõl szokást is akarunk csinálni."

A United 2004 óta nem nyerte meg az FA-kupát, akkor a Millenium Stadiumban gyõzte le a Millwallt a döntõben. Azóta kétszer is döntõben voltak, de 2005-ben az Arsenal, 2007-ben a Chelsea gyõzte le a Vörös Ördögöket.

 


Evans néhány csapattársával egyetemben szeretné az FA-kupáért kapott érmet is saját gyûjteményébe tenni, hiszen még nem rendelkezik ilyennel.

"Az FA-kupa nagy sorozat. Vagyunk néhányan a csapatban, akik még nem nyertek ilyet, szóval ez olyan valami, amit meg akarunk próbálni megszerezni."

Egyelõre még nem tudni, mikor kerül megrendezésre a Chelsea - Manchester United újrajátszás a kupában.


TheFA.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!