Gill nagy eseményre invitál

A United vezérigazgatója, David Gill szerint rendkívül érdekes eseménynek ad otthont az Old Trafford június másodikán.


Ezen a különleges napon a Manchester United Alapítvány adománygyûjtõ gála mérkõzésén a Vörös Ördögök legendái a Real Madrid volt nagyjaival mérik össze az erejüket.

 

"A legendák visszatérnek" - mondta hétfõi sajtótájékoztatóján Gill.

 

"Tavaly a Bernabeuban mérkõzött meg a két klub legendái egymással, mely 3-2-es Real gyõzelemmel zárult több, mint 60.000 rajongó elõtt. Ebben az évben eltökélt szándékunk, hogy hogy megfordítsuk a tavalyi eredményt, ami reméljük hasonlóan nagy érdeklõdésre tesz majd szert mint tavaly."

 

 

Természetesen a rendkívül szórakoztató rendezvény résztvevõit és szervezõit jótékonysági célok vezérlik.

 

"Ez a nap a két nagy európai klub kultúrájának az ünnepe, melyen a világ két legnagyobb csapatának legendái mérkõznek meg egymással. Nagyon hálásak vagyunk Emilio Butraguenonak, hogy hazánkba látogatnak. Tavaly mi segítettük részvételünkkel a Real Madrid Alapítványát és most pedig õk jönnek, hogy segítsék a Manchester United Alapítvány munkáját. A Red Heart United programja a futballon keresztül próbál a nehéz sorsban élõ gyermekeken segíteni és a Manchester United nevével inspirálni tanulásra a felnövekvõ nemzedéket."

 

A két klub hatalmas legendáin - Dwight Yorke, Andrew Cole, Denis Irwin, Quinton Fortune, Emilio Butragueno, Armancio Amaro, Manolo Sanchis - kívül neves elõadómûvészek is színesítik majd az eseményt.

 

A tavalyi mérkõzés rendkívüli élményt nyújtott a Santiago Bernabeuban és a Vörös Ördögök egy nagyon szoros küzdelemben 3-2-re vesztették el a találkozót, amin a csapat menedzsere, Bryan Robson készséggel javítana idén nyáron.

 

"A mérkõzés tavaly fantasztikus volt, és igazán jelentõs összeget hozott a Real alapítványának konyhájára. Reméljük mi is hasonló sikerekkel járunk és jelentõs segítségére lehetünk a United alapítványának is" - mondta Bryan.

 

 

"Már elkezdtük az edzéseket és keményen dolgozunk, hogy sikerüljön visszavágnunk. Lesz néhány új arc is a csapatban. Reméljük tartalmas szórakozással tudjuk majd meghálálni az Old Traffordra érkezõk hozzájárulását ehhez a nemes célhoz."

 

Az Álmok Színházába látogató családok egész napos szórakoztatásáról gondoskodik a Red Heart United és az esemény teljes bevételét a hátrányos helyzetben élõ gyermekek megsegítésére fordítják majd.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!