Young: A United gyõzelemre született

Ashley Young úgy véli, az Old Traffordon fellelhetõ gyõztes mentalitás elõsegítheti, hogy idén a Manchester United diadalmaskodjon.


A szélsõ azért csatlakozott a klubhoz az Aston Villától, hogy trófeákat nyerjen és ebben a szezonban még duplázhat annak ellenére, hogy az FA-kupában a Chelsea ellen újrajátszásra kényszerül csapata.

Az idén sokat sérült játékos leginkább arra gondolt, hogy visszanyerje erõnlétét.

"Amikor sérült vagy, a legtöbbször arra gondolsz, hogy felépülj" - mondta Young. "Ebben a szezonban volt néhány sérülésem, ami miatt csalódott voltam, de már felépültem."

"Azért jöttem ide, hogy trófeákat nyerjek. Ez az, amit akarok. Remélhetõleg a szezon végéig tudjuk tartani azt a jó formánkat, amit eddig mutattunk."

"Amikor egy olyan klubhoz igazolsz, mint a United, látod azokat a trófeákat, amiket megnyertek. Mindenki gyõztesnek született. A menedzser elhiteti veled, hogy minden egyes mérkõzést meg tudsz nyerni és kupákat tudsz szerezni. Trófeák miatt léptem be a klubba."

 


Youngot lenyûgözte a klub siker iránti vágya, mely a menedzsertõl fakad és eltökélt, hogy a szezont igazi magasságokban fejezze be.

"Vissza akarunk térni a gyõztes útra. Egy olyan klubnál, mint a Manchester United, a gyõzelem már megszokott. Minden meccsre úgy mész, hogy meg akarod nyerni és csalódást jelent, ha nem így történik. Akkor is csalódott vagy, ha edzésen nem nyersz. Ha megvan a gyõztes mentalitás edzésen, az a hétvégi találkozón is ott lesz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!