FA-kupa újrajátszás

Az FA-kupa negyeddöntõjének újrajátszására április 1-én, húsvét hétfõn kerül sor a Chelsea és a Manchester United között.


Az Old Taraffordon a United és a Chelsea 2-2-es döntetlen eredménnyel záruló múlt vasárnapi játékát követõen a Vörös Ördögök Londonba látogatnak. A Stamford Bridge gyõztese az elõdöntõt a Manchester City csapatával játssza.

 

Az FA a következõ nyilatkozatot tette közzé: "Valamennyi érdekelt fél jelenlétében folytatott konzultációt követõen az FA megerõsíti, hogy az FA-kupa hatodik fordulójának újrajátszására a Chelsea és a Manchester United között a Stamford Bridge-en április 1-én, húsvét hétfõn kerül sor."

 

 

A határozat szerint mind a Chelsea, mind pedig a United 48 órán belül két meccset fog játszani. Míg a Kékek a Southamptonnal találkoznak, addig a United a Sunderland otthonába látogat március 30-án a Premier League sorozatában.

 

Eközben a West Ham elleni bajnoki találkozóra április 17-én kerül sor az Upton Parkban. A Vörös Ördögök idén már találkoztak a Kalapácsosokkal az FA-kupa harmadik fordulójában, mely 2-2-es eredménnyel zárult.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!